Ρομπέρτο: Θα φύγω μόνο αν έρθει μία πολύ καλή πρόταση

Με την Μπάγερν δεν ήταν καλός και η ομάδα του δέχθηκε τρία γκολ στο «Γ. Καραϊσκάκης». Ο καθένας δικαιούται μία άσχημη βραδιά, πόσω μάλλον ο Ρομπέρτο Γκάγκο, ο φύλακας άγγελος της εστίας του Ολυμπιακού, ο οποίος ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής των «ερυθρόλευκων» στη νίκη επί του ΠΑΟΚ, στην Τούμπα.

Ο Ισπανός πορτιέρο μίλησε στον Sport24 Radio 103,3 για την πορεία της ομάδας, αλλά και τα επαγγελματικά του πλάνα, τονίζοντας ότι ο μοναδικός λόγος για να φύγει από τον σύλλογο του Πειραιά, θα είναι αν έρθει μία πολύ καλή πρόταση για τον ίδιο και συγχρόνως συμφέρουσα για τους «ερυθρόλευκους». Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Δύσκολο παιχνίδι στην Τούμπα, με καταστάσεις δύσκολες, αλλά εμείς σταθήκαμε στο ύψος μας και πήραμε τη νίκη. Έχουμε κάνει πολύ καλή αρχή. Και με τη νίκη επί της Άρσεναλ. Δεν θα έχει όμως κανένα νόημα, αν δεν διατηρήσουμε το ρυθμό μας μέχρι το τέλος της σεζόν. Ήταν δύο δύσκολα παιχνίδια. Το Champions League είναι το ανώτατο αγωνιστικό επίπεδο. Ανταπεξήλθαμε μια χαρά και τα πήγαμε καλά και εκεί ως τώρα και στο πρωτάθλημα.

Δεν φοβήθηκα σε κανένα σημείο το ματς. Ήταν 100% μία ποδοσφαιρική ατμόσφαιρα και συγχαρητήρια στους οπαδούς του ΠΑΟΚ για την συμπεριφορά τους. Ήμασταν ανώτεροι σε όλη την διάρκεια του αγώνα, ο ΠΑΟΚ έκανε ευκαιρίες, όμως εμείς ήδη είχαμε καταφέρει να προηγηθούμε. Νιώσαμε ανώτεροι από την αρχή του ματς, οπότε δεν αισθάνθηκα κάποιο φόβο. Όχι, δεν μας είπε τίποτα ο Σίλβα. Όταν παίζουμε τέτοια ματς, υπάρχει η μέγιστη συγκέντρωση. Προετοιμαστήκαμε όσο καλύτερα γινόταν γι’ αυτό το παιχνίδι.

Δείχνουμε ότι μπορούμε να διατηρήσουμε τον αγωνιστικό μας ρυθμό. Δείξαμε ότι μπορούμε να κάνουμε το καλύτερο δυνατό απέναντι σε τέτοιες ομάδες, έστω και αν νίκησαν εύκολα στα δικά τους μεγάλα παιχνίδια. Είναι δυο σημαντικά ματς με τη Ντίναμο Ζάγκρεμπ. Είμαστε υποχρεωμένοι να πάρουμε βαθμούς σε αυτά τα δυο παιχνίδια και θα κρίνουν και τους ευρωπαϊκούς μας στόχους. Εμείς Θέλουμε να περάσουμε στην επόμενη φάση του Champions League.

Πάντα όταν πηγαίνω κάπου, ελπίζω να πηγαίνουν κόλα καλά. Όλοι οι φίλαθλοι, όχι μόνο αυτοί του Ολυμπιακού, μου φέρονται καλά, σε όποιο γήπεδο και αν πηγαίνω και τους ευχαριστώ γι’ αυτό. Θέλω να είμαι ειλικρινής απέναντι στον πρόεδρο και την διοίκηση που μου έχουν φερθεί τόσο καλά. Ξέρουν ότι είμαι καλά εδώ και θα μείνω όσο με θέλουν. Θα φύγω μόνο όταν έχει μία πρόταση πολύ μοναδική και θα φύγω μόνο αν αυτή η πρόταση συμφέρει τον Ολυμπιακό και σε συνεννόηση με τον Ολυμπιακό.

Ο Σίλβα έχει φέρει ένα νέο πνεύμα. Έχει προπονήσει σε πολύ υψηλό επίπεδο με την Σπόρτινγκ Λισαβόνας. Του πηγαίνουν όλα καλά ως τώρα και έχει την στήριξη όλων εδώ. Είναι σε ένα πάρα πολύ καλό επίπεδο. Κάνει καλή χρονιά. Ίσως έχει την ωριμότητα που του έλειπε. Είναι πολύ σημαντικός παίκτης για την ομάδα. Έχει την ποδοσφαιρική ωριμότητα που του έλειπε.

Το κίνητρο ότι φοράμε την φανέλα του Ολυμπιακού. Έχω πει πως είμαστε προνομιούχοι οι παίκτες που φοράμε τη φανέλα με το σήμα του Ολυμπιακού. Το καλύτερο κίνητρο για όλους εμάς».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα