Ροντρίγκεζ: «Ο Άλαν είναι δικός μας!»

 

Να παρέλθει η 30η του Ιούνη ήθελαν στον Ολυμπιακό, προκειμένου να αλλάξει η αγωνιστική σεζόν και να αποκτήσουν με κάθε νόμιμο τρόπο τον Άλαν Πουλίδο από τον Λεβαδειακό.

Έτσι, καμία ανησυχία δεν υπάρχει στο λιμάνι με την πιθανή προσφυγή του προέδρου της Τίγκρες, Αλεχάντρο Ροντρίγκεζ, ο οποίος εξακολουθεί να θεωρεί τον Άλαν Πουλίδο ποδοσφαιριστή της ομάδας του και παράνομες όλες τις υπογραφές που έχουν μπει από τα χέρια του ποδοσφαιριστή στα συμβόλαια της Γουαδαλαχάρα, του Λεβαδειακού και τώρα του Ολυμπιακού.

Ο πρόεδρος της Μεξικανικής ομάδας, βέβαια, δεν τα έχει με τον Λεβαδειακό ή τον Ολυμπιακό, αλλά κυρίως με τον παίκτη, ωστόσο δύσκολα θα βρει άκρη, καθώς στη Λατινική και Κεντρική Αμερική με τα καθεστώτα συνιδιοκτησίας των ποδοσφαιριστών και τις υπογραφές που πέφτουν η μία μετά την άλλη, δεν βρίσκεις άκρη. Πέραν όλων, στη FIFA έχουν τα προβλήματά τους, δύσκολα θα ασχοληθούν με αυτή την υπόθεση, η οποία άλλωστε τρέχει εδώ και μήνες, αλλά τίποτα δεν έχει συμβεί. Ο

Προφανώς, ο παίκτης υπολογίζεται κανονικά από τη διοίκηση του Ολυμπιακού και δεν υπάρχει κάποια ανησυχία ότι στα μισά της σεζόν θα πρέπει να τον παροπλίσουν.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα