Ροντρίγκο Παλάσιος… ο υποψήφιος διάδοχος του Μπεργκ

Ο Ροντρίγκο Παλάσιος αποτελεί τον υπ’ αριθμόν ένα στόχο του Παναθηναϊκού ενόψει της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου, καθώς είναι η βασική επιλογή του Αντρέα Στραματσιόνι για την κάλυψη του κενού που θα αφήσει η παραχώρηση του Μάρκους Μπεργκ.

Ο Ιταλός τεχνικός του «τριφυλλιού» βρίσκεται σε «ανοιχτή γραμμή» με τη διοίκηση της Ίντερ, τους ανθρώπους της οποίας γνωρίζει πολύ καλά από τη θητεία του στον πάγκο της. Ο Στραματσιόνι έχει λάβει το «πράσινο φως» από τον Γιάννη Αλαφούζο να προχωρήσει την υπόθεση του Αργεντινού επιθετικού, ωστόσο το κύριο πρόβλημα που έχει προκύψει είναι το υψηλό συμβόλαιο του ικανού σκόρερ. Η συνεργασία του Παλάσιος με την Ίντερ ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2017, ενώ οι απολαβές του 34χρονου ποδοσφαιριστή είναι κατά πολύ μεγαλύτερες από τις δυνατότητες του «τριφυλλιού».

Όσον αφορά τον Μάρκους Μπεργκ, η αποχώρησή του θεωρείται δεδομένη και βάσει της συγκεκριμένης λογικής κινείται ο Παναθηναϊκός. Ο Σουηδός φέρεται να έχει δρομολογήσει τις κινήσεις του, ενώ σύμφωνα με μία φήμη, έχει ήδη κλείσει σε ομάδα, αλλά έχει δώσει εντολή να μην διαρρεύσει το παραμικρό.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα