«Ροχιμπλάνκος» μέχρι το 2020 ο Ντιέγκο Σιμεόνε!

Η είδηση είναι ότι ανανέωσε και επίσημα το συμβόλαιό του με την Ατλέτικο Μαδρίτης ο Ντιέγκο Σιμεόνε. Το μεγάλο θέμα, όμως, είναι στην αντίδραση των «ροχιμπλάνκος» στο σενάριο «αρπαγής» του Αργεντινού από τη Μάντσεστερ Σίτι…

Η Ατλέτικο Μαδρίτης μεγάλωσε πολύ τα τελευταία τρία χρόνια και ως μεγάλη αντέδρασε στο φλερτ που είχε αναπτυχθεί ανάμεσα στον Ντιέγκο Σιμεόνε και τους «πολίτες» του Μάντσεστερ. Το νέο συμβόλαιο του Αργεντινού με τους Μαδριλένους είναι πενταετούς διάρκειας, ήτοι μέχρι το καλοκαίρι του 2020.

Το προηγούμενο συμβόλαιο του Σιμεόνε έληγε το 2017, ενώ υπήρξαν αλλαγές και στο οικονομικό επίπεδο. Το μοναδικό θέμα που συζητήθηκε με μεγαλύτερες λεπτομέρειες, ήταν το «βέτο» του Αργεντινού τεχνικού στη διαχείριση του έμψυχου δυναμικού. Ο 44χρονος προπονητής θέλει να λειτουργεί σαν μάνατζερ, προτείνοντας το αγγλικό μοντέλο διαχείρισης, βάσει του οποίοι ο εκάστοτε κόουτς διαχειρίζεται το μπάτζετ και είναι υπεύθυνος για τις… ήξεις – αφίξεις των παικτών.

Η διοίκηση είναι απόλυτα ικανοποιημένη με το έργο του στην τεχνική ηγεσία της ομάδας και έκανε αποδεκτό το αίτημά του, βάζοντας ένα οριστικό τέρμα στα σενάρια περί αποχώρησής του.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα