Ρούνεϊ: «Ανεβασμένοι μετά το Μουντιάλ»

Όσοι παρακολουθούν χρόνια την Εθνική ομάδα της Αγγλίας ξέρουν πολύ καλά πως περνάει πάντα… αέρα από τα προκριματικά των μεγάλων διοργανώσεων, αλλά τα θαλασσώνει στην τελική φάση!

Έτσι και τώρα, δεν θα πρέπει να ενθουσιάζονται πολύ οι φανατικοί της φίλοι με την εντυπωσιακή πορεία που πραγματοποιεί το τελευταίο διάστημα. Ο Γουέιν Ρούνεϊ, ωστόσο, δε δίστασε να ανεβάσει ψηλά τον πήχη και να εξηγήσει την αλλαγή της εικόνας της Αγγλίας μετά το Μουντιάλ: «Θέλουμε να παίζουμε κόντρα σε ομάδες που μόλις μας βλέπουν να ανησυχούν και να προβληματίζονται που μας έχουν αντιπάλους», τόνισε χαρακτηριστικά και συνέχισε…

«Πρέπει διαρκώς να πιέζουμε τους αντιπάλους μας και να ξέρουν όταν μας αντιμετωπίζουν πως θα περάσουν δύσκολα. Μετά το Παγκόσμιο Κύπελλο έχουμε γίνει πιο επιθετική ομάδα και αυτό είναι καλό. Πιέζουμε τον αντίπαλο και τον αναγκάζουμε σε λάθη.  Από παιχνίδι σε παιχνίδι γινόμαστε καλύτεροι. Πια νιώθουμε ενθουσιασμένοι όταν πρέπει να παίξουμε για την Εθνική ομάδα και μας αρέσει που ο προπονητής έχει ξεκαθαρίσει τους ρόλους μας μέσα στο γήπεδο»

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα