Ρούνεϊ: «Δεν περιμέναμε ότι θα είναι τόσο δύσκολα…»

Στον μεγαλύτερο υποστηρικτή του Ντέιβιντ Μόγιες εξελίσσεται ο Γουέιν Ρούνεϊ, ο οποίος δήλωσε με χαρακτηριστική ειλικρίνεια, πως κανείς στη Γιουνάιτεντ δεν περίμενε να είναι τόσο δύσκολη η μετάβαση στη νέα εποχή, μετά την αποχώρηση του Σερ Άλεξ Φέργκιουσον.

Ο σούπερ σταρ της Μάντσεστερ πήρε… βαθιά ανάσα μετά την πρόκριση επί του Ολυμπιακού στο Champions League και με άλλον αέρα πλέον, υποστηρίζει την παρουσία του Ντέιβιντ Μόγιες στον πάγκο, δηλώνοντας πως ο ίδιος και οι συμπαίκτες του, το… χρώσταγαν στον Σκωτσέζο τεχνικό. Ο διεθνής στράικερ παραχώρησε μίνι συνέντευξη στην «Telegraph», δηλώνοντας μεταξύ άλλων:

«Οι εμφανίσεις μας φέτος δεν ήταν αρκετά καλές και χρωστούσαμε στον κόουτς μια μεγάλη εμφάνιση. Ξέρουμε πως σαν παίκτες είμαστε καλύτεροι από ό,τι έχουμε παρουσιάσει μέχρι τώρα και πρέπει σαν ομάδα να δείξουμε τις δυνατότητές μας και να διορθώσουμε τα πράγματα. Περιμέναμε πως θα ήταν δύσκολα μετά την αποχώρηση του Σερ Άλεξ. Ήταν σίγουρα μια τεράστια αλλαγή, αλλά δεν περιμέναμε να είναι τόσο δύσκολη η μετάβαση στην επόμενη μέρα».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα