Ρούνεϊ… ο άνθρωπος πίσω από το γκολ

Έφτασε τα 50 γκολ με την Εθνική Αγγλίας και έγινε ο πρώτος σκόρερ των «λιονταριών», είναι ο αρχηγός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και… πλέον κυκλοφορεί στους κινηματογράφους!

Ο Γουέιν Ρούνεϊ, η ζωή του για την ακρίβεια, μπαίνει στις οθόνες και γίνεται ταινία. Ο διεθνής Άγγλος ποδοσφαιριστής έχει πολλά να πει και πολλά να διδάξει στους νεώτερους, καθώς πέρασε δια πυρός και σιδήρου για να γίνει αυτός που είναι σήμερα.

Ο Γκάρι Λίνεκερ, ο άλλοτε μεγάλος άσος των αγγλικών γηπέδων, κατάφερε να πάρει συνέντευξη από τον Ρούνεϊ για λογαριασμό του BBC, με αφορμή το ρεκόρ του στην Εθνική και την ταινία με τη ζωή του, η οποία θα προβληθεί σύντομα στη μεγάλη οθόνη.

«Μου έχουν προτείνει πολλές συνεντεύξεις στο σπίτι μου, αλλά πάντοτε έδινα αρνητική απάντηση. Δεν ήθελα να ανοίξω τις πόρτες της ζωής μου σε κάμερες. Τώρα αισθάνθηκα ότι ήταν σωστή στιγμή μετά το ρεκόρ. Είναι κάτι στο οποίο θα μπορώ να μιλήσω για τους συμπαίκτες μου, που είναι οι πιο σημαντικοί άνθρωποι για να πετύχω τους στόχους μου μέσα στο γήπεδο, ενώ θα μπορώ να μιλήσω και για τα αγαπημένα μου πρόσωπα, τη γυναίκα και τα παιδιά μου» δήλωσε ο διεθνής επιθετικός των «κόκκινων διαβόλων».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα