Ρούντι Γκαρθία: «Η Ρόμα δεν ενδιαφέρεται για τη Γιουβέντους»

Να αποφορτίσει τους παίκτες του από το άγχος και την πίεση του πρωταθλητισμού επιχειρεί ο τεχνικός της Ρόμα, Ρούντι Γκαρθία, ο οποίος δήλωσε ότι η ομάδα του δεν ενδιαφέρεται για τα αποτελέσματα της Γιουβέντους.

Ο πετυχημένος προπονητής κλήθηκε να σχολιάσει την ήττα της «γηραιάς κυρίας» από την Τζένοα, στο ιταλικό πρωτάθλημα, επιλέγοντας να μην εντείνει τα πνεύματα, αλλά και να περάσει ένα μήνυμα αποφόρτισης στους ποδοσφαιριστές του. Αναλυτικά όσα είπε ο Ρούντι Γκαρθία:

«Ήταν σημαντικό για εμάς να νικήσουμε. Το αποτέλεσμα της Γιουβέντους μας είναι αδιάφορο. Είμαι επικεντρωμένος στη δική μου ομάδα και είναι σημαντικό η Ρόμα να ακολουθήσει τη δική της διαδρομή. Διαθέτουμε μεγάλη πίστη για τις δυνάμεις μας, αλλά όταν παίζεις με μία ομάδα που παρατάσσεται με 11 αμυντικούς, οφείλεις να διασπάσεις αυτό το τοίχος όσο το δυνατόν πιο γρήγορα.

Ήμασταν τυχεροί που πετύχαμε γκολ στο πρώτο μισάωρο, αλλά για να ήμασταν σίγουροι για τη νίκη, έπρεπε να επιδιώξουμε ένα δεύτερο τέρμα. Θα μπορούσαμε να πετύχουμε δύο γκολ περισσότερα, αλλά ο τερματοφύλακας της Τσεζένα έπαιξε πολύ καλά».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα