«Ρυθμιστικός παράγοντας» στον Ολυμπιακό ο Καρεμπέ!

Όταν ανακοινώθηκε η συνεργασία της ΠΑΕ Ολυμπιακός με τον Κριστιάν Καρεμπέ, η συντριπτική πλειοψηφία των οπαδών της ομάδας πίστεψε πως πρόκειται για μία καθαρά επικοινωνιακή κίνηση της διοίκησης.

Ενδεχομένως να ήταν και έτσι, ή κυρίως έτσι. Πολύ γρήγορα όμως και ιδιαίτερα με το πέρασμα του χρόνου, αποδείχθηκε πως η συνεργασία τού άλλοτε διεθνούς ποδοσφαιριστή με τον σύλλογο του Πειραιά ξεπερνούσε σε ικανό ποσοστό το… επικοινωνιακό κομμάτι.

Ο Κριστιάν Καρεμπέ έχει αναδειχθεί, πλέον, σε ρυθμιστικό παράγοντα των εξελίξεων στους «ερυθρόλευκους», συμμετέχοντας σε όλες τις σημαντικές αποφάσεις, στον σχεδιασμό της πολιτικής της ΠΑΕ, καθώς και στο μεταγραφικό πλάνο. Ο Γάλλος έχει πραγματοποιήσει κινήσεις που αποδίδουν κέρδη στον Ολυμπιακό, σε όλα τα επίπεδα, γεγονός που έχει εκτιμηθεί αναλόγως από τον Βαγγέλη Μαρινάκη. Σύμφωνα με καλά πληροφορημένη πηγή από το εσωτερικό της ομάδας, ο Καρεμπέ όχι μόνο θα περιορίσει τη δράση του, αλλά αναμένεται να αναβαθμιστεί ακόμη περισσότερο, ενώ ήδη έχει εξελιχθεί σε υπ’ αριθμόν ένα σύμβουλο του προέδρου και μεγαλομετόχου της ΠΑΕ.
Ιδού οι πέντε κινήσεις που φανερώνουν την «παντοκρατορία» του Γάλλου στην ομάδα του Πειραιά:

1)Η μεταγραφή του Αρτούρ Μαζουακού. Η ανακάλυψη του αριστεροπόδαρου Γάλλου αποτέλεσε το έναυσμα προκειμένου να ανέβει στην υπόληψη του Βαγγέλη Μαρινάκη ο Κριστιάν Καρεμπέ. Ένας παίκτης που κόστισε ελάχιστα στην ομάδα του Πειραιά, κοστολογείται πλέον με ένα ποσό που ξεπερνά τα 10 εκατομμύρια, ενώ το καλοκαίρι του 2016, οπότε πιθανότατα θα τεθεί θέμα παραχώρησής του, η τιμή του ενδεχομένως να έχει ανέβει ακόμη περισσότερο!

2)Επαφή του Καρεμπέ με τον Μαντσίνι για Κασάμι. Βλέπουμε ότι ο Γάλλος έχει αναλάβει σημαντικότατες μεταγραφικές υποθέσεις των «ερυθρόλευκων». Η πιθανότατη μετακίνηση του διεθνούς Ελβετού στην Ίντερ αποτελεί κομβικό σημείο στον σχεδιασμό του Ολυμπιακού, καθώς θα αποφέρει ένα μεγάλο κεφάλαιο στο ταμείο, το οποίο θα χρησιμοποιηθεί για την ενίσχυση του ρόστερ.

3)Η επικείμενη μεταγραφή του Αντονί Μουνιέ. Ο Καρεμπέ κινήθηκε με μυστικότητα και κατάφερε να κλείσει τον Γάλλο χαφ της Μονπελιέ.

4)Το θέμα του προπονητή. Σύμφωνα με πληροφορίες, τόσο η απομάκρυνση του Μίτσελ Γκονζάλεθ, όσο και η επικείμενη του Βίτορ Περέιρα ήταν εισηγήσεις του Καρεμπέ, ο οποίος έχει καταπιαστεί με την ανεύρεση του προπονητή για την επόμενη περίοδο.
5)Οι φήμες περί προεδρίας! Η εμπιστοσύνη του Βαγγέλη Μαρινάκη στο πρόσωπο του Γάλλου φτάνουν μέχρι το σημείο να κυκλοφορούν σενάρια περί διορισμού του Καρεμπέ στη θέση του προέδρου, αν ο ιδιοκτήτης του συλλόγου αποφασίσει να πετάξει από πάνω του ορισμένα «επίσημα» βάρη.
«Κλείνει» στην Ίντερ ο Παϊτίμ Κασάμι!

Στο δυναμικό της Ίντερ Μιλάνου ενδέχεται να ανήκει τη νέα αγωνιστική περίοδο ο Παϊτίμ Κασάμι, ο οποίος, σύμφωνα με τις τελευταίες αναφορές από την Ιταλία, αναμένεται από μέρα σε μέρα για τις υπογραφές!
Στη γειτονική χώρα παρουσιάζεται ως δεδομένη η μετακίνηση του διεθνούς Ελβετού μέσου του Ολυμπιακού στην Ίντερ. Όπως υποστηρίζουν, ένας μεγάλος αριθμός ΜΜΕ παντός είδους έχει δεχθεί ανεπίσημη ενημέρωση από τον σύλλογο του Μιλάνου, πως ο παίκτης έχει κλείσει, πως υπάρχει οριστική συμφωνία με τον Ολυμπιακό και πως τις επόμενες μέρες θα αφιχθεί στο Μιλάνο, προκειμένου να υποβληθεί σε ιατρικές εξετάσεις, να υπογράψει και να παρουσιαστεί.
Την ενδεχόμενη μεταγραφή φέρεται να επιβεβαιώνει και ο συμπατριώτης του Κασάμι και συμπαίκτης του στην Εθνική Ελβετίας, Σερντάν Σακιρί, ο οποίος αποκτήθηκε από την Ίντερ τον Ιανουάριο που πέρασε. Από τον Ολυμπιακό τηρείται σιγή ιχθύος. Προφανώς αναμένεται η οριστικοποίηση της μεταγραφής, προκειμένου να προχωρήσουν στην επιβεβαίωση.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα