Ρυθμό ανάπτυξης της ελληνικής οικονομίας μεγαλύτερο του 1% «βλέπει» ο Σκορδάς

Ανάπτυξη πάνω από 1% για το 2014 προβλέπει ο Θανάσης Σκορδάς. Ο υφυπουργός Ανάπτυξης μιλώντας στο Star αναφέρθηκε σε ενδείξεις που δείχνουν αναστροφή του κλίματος, όπως θετική πορεία οικοδομικής δραστηριότητας.

Επισημαίνεται ότι το υπουργείο Οικονομικών στον προϋπολογισμό του 2014 προβλέπει ανάπτυξη 0,6% φέτος. Εκτενή αναφορά έκανε και για τις παρατάσεις που δόθηκαν στις προθεσμίες υποβολής αίτησης από δανειολήπτες για προστασία έναντι των πλειστηριασμών. Κάλεσε τους δανειολήπτες σε καθυστέρηση να υποβάλλουν αίτηση στις τράπεζες για να ενταχθούν στο νέο νόμο.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Ένωσης Ελληνικών Τραπεζών, τα υποκαταστήματα τραπεζών θα δέχονται αιτήσεις για ένα μήνα ακόμα, δηλαδή μέχρι τις 28 Φεβρουαρίου.

Πρόσθεσε ότι σε περίπτωση που δανειολήπτης αντιμετωπίσει πρόβλημα σε υποκατάστημα το οποίο δεν κάνει δεκτό το αίτημά του, θα πρέπει να επικοινωνεί με το αρμόδιο τμήμα της γενικής γραμματείας καταναλωτή στο τηλέφωνο 1520 για να υποβάλλει καταγγελία αναφέροντας τα πλήρη στοιχεία του υποκαταστήματος αλλά και του υπαλλήλου ο οποίος δεν δέχτηκε να παραλάβει την αίτηση.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα