Ρωσία: Άνδρας ξυλοκόπησε μέχρι θανάτου την σύντροφο του

Ένα αποτρόπαιο έγκλημα, έλαβε χώρα στην Ρωσία, όπου ένας άντρας ξυλοκόπησε μέχρι θανάτου την σύντροφο του και ύστερα έστελνε φωτογραφίες στους φίλους του για να καυχηθεί.

Σύμφωνα με τον οικογενειακό κύκλο του ζευγαριού, η 28χρονη Anastasia Ovisiannikova, η οποία ήταν μητέρα δύο παιδιών, κακοποιούνταν συστηματικά από τον 34χρονο σύντροφο της, Maxim Gribanov και έψαχνε τρόπο να τον χωρίσει έτσι ώστε να ξαναφτιάξει την ζωή του με κάποιον άλλον άνθρωπο. Η 28χρονη φέρεται να προχώρησε σε μία τέτοια πράξη, και να του ζήτησε να χωρίσουν με αποτέλεσμα ο σύντροφος της να σκοτώσει, κυριολεκτικά, στο ξύλο.

Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι, ο ξυλοδαρμός της κοπέλας φαίνεται να ξεκίνησε σε μία καφετέρια μπροστά σε άλλους θαμώνες, οι οποίοι δεν έκαναν το παραμικρό για να τον σταματήσουν ενώ δεν κάλεσαν ούτε την αστυνομία.

Ύστερα ο 34χρονος Maxim, την έσυρε από τα πόδια και την έβαλε μέσα στο αυτοκίνητο του, και στη συνέχεια κατευθύνθηκαν προς το διαμέρισμα όπου διέμεναν για να την ξυλοκοπήσει.

Στο τέλος οι γείτονες κάλεσαν την αστυνομία, αλλά και τον πατέρα της κοπέλας ο οποίος έφτασε στο διαμέρισμα μετά από λίγη ώρα, αντικρίζοντας την κόρη του αιμόφυρτη.

Η 28χρονη γυναίκα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου μετά από λίγο υπέκυψε στα τραύματα της. Ο Maxim τώρα αντιμετωπίζει 15 χρόνια φυλάκιση.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα