Ρόκα: Διαβάσαμε καλά τον ΠΑΟΚ

Το καλό διάβασμα του αντιπάλου φέρνει το καλό αποτέλεσμα… Με τον τρόπο αυτόν εξήγησε το 3-1 επί του ΠΑΟΚ ο τεχνικός του Πανθρακικού, Μάνουελ Ρόκα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στον «Arena fm»:
«Είχαμε μείνει πίσω στη βαθμολογία και μια μεγάλη νίκη όπως αυτή επί του ΠΑΟΚ βοηθάει πολύ. Μερικές φορές δεν έρχονται τα αποτελέσματα, αλλά το ποδόσφαιρο είναι παιχνίδι και μια φάση μπορεί να αλλάξει όλο το σκηνικό.

Δεν περιμέναμε να έρθει τόσο εύκολα, αλλά ξέραμε πως αν μειώναμε τον εαυτό μας δεν θα κάναμε τίποτα. Μπήκαμε συγκεντρωμένοι, παίξαμε με το άγχος του ΠΑΟΚ και χτυπήσαμε εκεί. Μετά τα δύο γκολ τα πράγματα ήταν πιο εύκολα. Ήταν ένα παιχνίδι που έπρεπε να παίξουμε με συγκέντρωση και μυαλό. Ξέρουμε πως ο ΠΑΟΚ αφήνει πολλούς χώρους πίσω όταν είναι πίσω στο σκορ και αυτό το εκμεταλλευτήκαμε. Παίξαμε στον χώρο και μας βγήκε. Είχαμε παρατηρήσει και στα προηγούμενα παιχνίδια του ΠΑΟΚ πως η ομάδα όταν χάνει βγαίνει όλη μπροστά και αφήνει κενά.

Μετά το πρώτο γκολ αλλάξαμε το σύστημα, κλείσαμε τους χώρους και είχαμε ισορροπία ως ομάδα. Ο ΠΑΟΚ έχει έναν τρόπο να πρεσάρει και αυτό είναι σωστό όμως αφήνει χώρους στην άμυνα. Δεν υπάρχει ισορροπία στις γραμμές και αυτό στοιχίζει.

Ο ΠΑΟΚ έχει προβλήματα αλλά και παίκτες που σε λίγες φάσεις μπορούν να αλλάξουν το παιχνίδι. Και οι δύο ομάδες στηρίζονται σε συγκεκριμένους παίκτες και αν αυτοί είναι καλά οδηγούν τις ομάδες τους».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα