Ρόκα: «Μεγάλος τελικός την Κυριακή»

Για τον… τελικό της Κυριακής κόντρα στη Skoda Ξάνθη μίλησε ο προπονητής του Πανθρακικού, Μανουέλ Ρόκα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στον ΣΠΟΡ FM:
«Έχουμε έναν μεγάλο τελικό την Κυριακή. Ανυπομονώ για αυτό το παιχνίδι, αλλά πράγμα στον καιρό του. Όταν είχαμε το δύσκολο πρόγραμμα, Παναθηναϊκό, Αστέρα Τρίπολης και ΠΑΟΚ περιμέναμε κάτι εξαιρετικό για να σωθούμε. Το κάναμε και τώρα δεν μπορούμε να χαλαρώσουμε, από τη στιγμή κάναμε το δύσκολο και τώρα έχουμε κάτι εύκολο. Για εμένα είναι πιο δύσκολο τώρα. Πρέπει να είμαστε στην πίεση για να αντιμετωπίσουμε την ομάδα που έχουμε μπροστά μας.

Όλοι μιλάμε στα αποδυτήρια. Το μοναδικό αδιάφορο παιχνίδι που είχαμε ήταν με τη Γαλατασαράι, αφού είχαμε εκτός κάποιους παίκτες. Παίξαμε καλά και κερδίσαμε. Όταν είσαι αδιάφορος, είσαι πιο ήρεμος και παίρνεις σωστές αποφάσεις. Αυτό δεν είναι αρνητικός λόγος για την Ξάνθη.

Δεν είμαι αχάριστος. Η διοίκηση μου έδωσε την ευκαιρία ο Πανθρακικός να είναι η πρώτη μου ομάδα στην Α’ Εθνική. Εφόσον μου ζητήσω να μείνω, θα το κάνω και θα τους τιμήσω για την ευκαιρία που μου έδωσαν. Παράλληλα, έχω παίξει και εδώ ποδόσφαιρο. Όλοι στη διοίκηση μου συμπεριφέρθηκαν σωστά. Το μόνο που είναι στο μυαλό μου είναι να σωθεί η ομάδα. Το σκέφτομαι σοβαρά να μείνω στην ομάδα.

Ευχαριστώ τους φιλάθλους για τα καλά τους λόγια, επειδή έρχονται και με κάνει χαρούμενο αυτό το πράγμα. Δείχνουν ότι εκτιμούν τη δουλειά μου και αυτό είναι το ζητούμενο. Προσπαθώ να κάνω όσο πιο σωστά γίνεται τη δουλειά μου».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα