Ρόκα: «Τιμή μου να δουλέψω στον Πλατανιά»

Τιμητική χαρακτήρισε την πρόσληψή του στην τεχνική ηγεσία του Πλατανιά ο Χοσέ Μανουέλ Ρόκα, μιλώντας στους δημοσιογράφους στην επίσημη παρουσίασή του από τον χανιώτικο σύλλογο.

«Είναι τιμή το όνομά μου να ακούγεται ως υποψήφιο σε μια ομάδα που ήταν ο κ. Παράσχος και ο κ. Αναστασιάδης. Είμαι εδώ για να βοηθήσω τον Πλατανιά να παραμείνει στην κατηγορία. Εχω βρεθεί σε παρόμοιες καταστάσεις και στην Φινλανδία, όπου η ομάδα ήταν προτελευταία όταν πήγα, αν και ήταν φαβορί για το πρωτάθλημα. Και βέβαια στον Πανθρακικό, που επίσης ήταν χαμηλά και πάλι τα καταφέραμε» ανέφερε αρχικά ο Ισπανός τεχνικός και πρόσθεσε: «Είναι επίσης τιμή μου, καθώς ο Πλατανιάς που έδωσε την ευκαιρία να δουλέψω ξανά στην Ελλάδα. Σε μια ομάδα μάλιστα που παρέχει πολύ καλές συνθήκες και για τους παίκτες, αλλά και για τον προπονητή. Από την πρώτη μέρα που είμαι εδώ είναι σημαντικό ότι νιώθω καθημερινά αυτή την στήριξη. Ο Πλατανιάς είναι μια ομάδα για την οποία αξίζει να κάνεις την υπέρβαση και να δουλεύεις για αυτήν 24 ώρες την ημέρα.

Όλα αυτά τα χρόνια δεν έχω ακούσει κάτι κακό για αυτήν από τους ανθρώπους που έχουν δουλέψει εδώ. Ετσι δεν το σκέφτηκα καθόλου όταν μου έγινε η πρόταση. Δεν είχα καμία αμφιβολία, όταν μου είπαν να έρθω να αναλάβω, ακόμα και τώρα που η κατάσταση είναι δύσκολη».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα