Ρότζερς: «Εκπληκτικό συμβόλαιο σε Στέρλινγκ»

Εκνευρισμένος με τη στάση που τηρεί ο Ραχίμ Στέρλινγκ και ο μάνατζέρ του εμφανίστηκε ο τεχνικός της Λίβερπουλ, Μπρένταν Ρότζερς!

Ο Βορειοϊρλανδός προπονητής αναφέρθηκε στο νέο συμβόλαιο που έχει προτείνει στον νεαρό ποδοσφαιριστή, εκφράζοντας τη δυσαρέσκειά του για το γεγονός ότι εδώ και ένα μήνα δεν έχει απαντήσει. Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μπρένταν Ρότζερς:

«Το κλαμπ πρόσφερε ένα εκπληκτικό συμβόλαιο στον Ραχίμ Στέρλινγκ, για νεαρό ποδοσφαιριστή. Όμως αν παίρνει πάρα πολλά, σε τόσο νεαρή ηλικία, πραγματικά θα σαμποτάρει την εξέλιξή του. Είναι πολύ σημαντικό για νεαρούς ποδοσφαιριστές, και όχι μόνο για τον Ραχίμ, να είναι προσγειωμένοι. Αν ακούσουν αυτή τη συμβουλή, θα καταλάβουν πολλά. Δεν πρόκειται για τη συγκεκριμένη συμφωνία. Για τον Ραχίμ, εμείς πιστεύουμε πως αυτό είναι το καλύτερο».

Η Λίβερπουλ πρότεινε 100 χιλιάδες ευρώ τη βδομάδα στον Στέρλινγκ, διπλασιάζοντας τις απολαβές του σε σύγκριση με το προηγούμενο συμβόλαιο. Τα συγκεκριμένα χρήματα θεωρούνται πολλά για έναν παίκτη στην ηλικία του, παρά το γεγονός ότι συγκαταλέγεται ανάμεσα στους πρώτους σκόρερ. Ο Μπρένταν Ρότζερς χρησιμοποίησε το παράδειγμα του Στίβεν Τζέραρντ, ο οποίος είναι η ζωντανή ιστορία της Λίβερπουλ, αρχηγός και οι απολαβές του κυμαίνονται περίπου στις 200 χιλιάδες ευρώ τη βδομάδα.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα