«Ρώσικη ρουλέτα» στο Αγρίνιο για Τούντορ

Η στήριξη του Ιβάν Σαββίδη στο πρόσωπο του Ιγκόρ Τούντορ δεν έχει αποδώσει καρπούς, γεγονός που έχει γίνει αντιληπτό στα υψηλά κλιμάκια του συλλόγου, καθώς η ομάδα έχει να παρουσιάσει μόλις μία νίκη, στα τελευταία 11 παιχνίδια της.

Σε περίπτωση που ο ΠΑΟΚ δεν τα καταφέρει ούτε στο Αγρίνιο, κόντρα στον Παναιτωλικό, τότε θα έχει ισοφαρίσει ένα… άπιαστο αρνητικό ρεκόρ, το οποίο κρατούσε 51 ολόκληρα χρόνια. Η τελευταία φορά που ο «Δικέφαλος του Βορρά» είχε μία νίκη σε σύνολο 12 αγώνων, ήταν το 1965, με προπονητή τον Ούγγρο Γκιόργκι Μπαμπολτσάι.

Σε κάθε περίπτωση, η αναμέτρηση του ΠΑΟΚ στο Αγρίνιο, κόντρα στον Παναιτωλικό, έχει εξελιχθεί σε «ρώσικη ρουλέτα», τόσο για την ομάδα και την πορεία της, όσο και για τον ίδιο τον Ιγκόρ Τούντορ. Αν αποτύχει και σε αυτό το παιχνίδι, οι εξελίξεις θα είναι ραγδαίες και δεν αποκλείεται ο Ιβάν Σαββίδης να αποφασίσει την άμεση απομάκρυνση του Κροάτη τεχνικού, καταφεύγοντας στη λύση του υπηρεσιακού, έως ότου επιτευχθεί οριστική συμφωνία με τον επόμενο κόουτς.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα