Σάκοτα και επίσημα στον πάγκο της ΚΑΕ ΑΕΚ

Την πρόσληψη του Ντράγκαν Σάκοτα ανακοίνωσε το βράδυ της Παρασκευής (8/12) η ΚΑΕ ΑΕΚ, βρίσκοντας άμεσα τον αντικαταστάτη του Σωτήρη Μανωλόπουλου.

Μάλιστα, ο 65χρονος προπονητής, ο οποίος αναλαμβάνει τις τύχες της Ένωσης μέχρι το τέλος της φετινής σεζόν, πραγματοποίησε την πρώτη προπόνησή του με τη νέα του ομάδα, ενώ νωρίτερα ο πρόεδρος του συλλόγου, Μάκης Αγγελόπουλος, τον είχε παρουσιάσει στους «κιτρινόμαυρους».

Ο Σάκοτα μπαίνει από νωρίς στα… βαθιά, καθώς καλείται να προετοιμάσει την ομάδα για το κυριακάτικο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ (10/12, 19:00), στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής της Α1 Ανδρών.

Ο έμπειρος τεχνικός είχε επιστρέψει στην ΑΕΚ το 2014, ενώ μεσούσης της σεζόν 2015/16 αντικαταστάθηκε από τον Γιούρι Ζντοβτς, αναλαμβάνοντας καθήκοντα Γενικού Διευθυντή στον σύλλογο.

«Η ΑΕΚ Β.C. ανακοινώνει, ότι ως προπονητής της “Βασίλισσας” συνεχίζει ο Ντράγκαν Σάκοτα. Ο “πρωταθληματικός” τεχνικός της ΑΕΚ ουδέποτε έφυγε από την οικογένειά μας. Αποτελεί άλλωστε μόνιμο μέλος της, καθώς αυτό όρισε η Ιστορία.

Ο Κόουτς Σάκοτα γνωρίζει καταστάσεις και κρίθηκε, ότι η λύση πρέπει ν’ αναζητηθεί εκ των έσω. Στη φάση αυτή της (πρόσκαιρης) δοκιμασίας και της πίεσης χρόνου είναι ο κατάλληλος για να καθοδηγήσει τη “Βασίλισσα”, ώστε να επιστρέψει στο δρόμο των επιτυχιών» αναφέρει μεταξύ άλλων η σχετική ανακοίνωση της ΚΑΕ ΑΕΚ.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα