Σάλος με ψεύτικη συνέντευξη του Τζορτζ Κλούνεϊ

Συμβαίνουν κι αυτά! Ο Τζορτζ Κλούνεϊ βρέθηκε στο πρόσφατο εξώφυλλο του βρετανικού Hello με το περιοδικό να διαφημίζει μία αποκλειστική συνέντευξη του διάσημου γόη.

Τη συνέντευξη δημοσίευσαν κι άλλα μέσα, επικαλούμενα το περιοδικό, κάτι που τελικά έφτασε στα αυτιά του δημοφιλούς ηθοποιού ο οποίος με δήλωσή του ξεκαθάρισε πως ουδέποτε έδωσε συνέντευξη στο περιοδικό.

“Το περιοδικό Hello τύπωσε μία αποκλειστική συνέντευξη με μένα, η οποία προήλθε από πράγματα που έχω πει και αναδημοσιεύσεις. Άλλα έντυπα όπως το Vanity Fair, το Marie Claire, η Sun και η Evening Standard δημοσίευσαν την αποκλειστική μου συνέντευξη, αναφέροντας το Hello. To πρόβλημα είναι ότι δεν έδωσα συνέντευξη στο περιοδικό. Μου έχει τύχει στο παρελθόν, να μου αποδίδουν δηλώσεις που δεν έχω κάνει, αλλά ποτέ στο παρελθόν μία αποκλειστική συνέντευξη η οποία ήταν κατασκευασμένη. Πρόκειται για κάτι καινούριο και τελείως ενοχλητικό”.

Το περιοδικό προσπάθησε να συμμαζέψει τα ασυμμάζευτα τονίζοντας ότι “αγόρασε το υλικό της συνέντευξης από έναν ανεξάρτητο μάνατζερ ο οποίος διαβεβαίωσε τους ιθύνοντες ότι ήταν μία αυθεντική συνέντευξη με τον κ. Κλούνεϊ. Ζητάμε συγνώμη από τον ίδιο και από την σύζυγό του, Αμάλ για οποιαδήποτε δυσφορία τους προκάλεσε αυτή η δημοσίευση.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα