Σάλος στο διαδίκτυο: “Δύο μέτρα και δύο σταθμά στο Survivor”

Κόντρες έχουν ξεσπάσει στο διαδίκτυο για το γεγονός ότι στο αγώνισμα επάθλου της Τρίτης, ο Κώστας Κοκκινάκης χρεώθηκε με πέναλτι , γιατί του έπεσε το ανθρωπάκι που μετέφερε από τη βάση του, ενώ στην ίδια περίπτωση ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης συνέχισε να αγωνίζεται κανονικά.

Στα social media, πολλοί υποστηριχτές των “Διασήμων”, τονίζουν πως το παιχνίδι πλέον παίζεται με δύο μέτρα και δύο σταθμά. Άλλωστε, είναι ακόμα πρόσφατο το συμβάν που είχε ως αποτέλεσμα να ενταθούν οι σχέσεις ανάμεσα στις δύο ομάδες. Να υπενθυμίσουμε πως ο Γιώργος Αγγελόπουλος είχε χρεωθεί με πέναλτι και παρ’ ότι είχε νικήσει τον Μάριο Πρίαμο Ιωαννίδη, ο αγώνας επαναλήφθηκε κι εκείνος έχασε.

Όσον αφορά το επεισόδιο της Τρίτης, ο Κώστας Κοκκινάκης έπαιζε με αντίπαλο τον Κωνσταντίνο Βασάλο κι έχασε το ανθρωπάκι του πριν ολοκληρώσει το εμπόδιο, κάτι που σήμαινε πως έπρεπε να επιστρέψει στην αρχή. Αυτό κι έγινε καθώς χρεώθηκε πέναλτι. Σε αντίστοιχη περίπτωση, όταν ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης έπαιζε με αντίπαλο τον Γιώργο Αγγελόπουλο, έχασε το ανθρωπάκι του πριν βγει από το εμπόδιο, αλλά συνέχισε κανονικά την κούρσα του.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα