Σάρα Εσκενάζυ: “Ζήτησα συγνώμη από τον Ντάνο”

Η Σάρα Εσκενάζυ βρέθηκε το μεσημέρι της Τρίτης, καλεσμένη στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη και μίλησε για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε στον Άγιο Δομίνικο. Η όμορφη παίκτρια του Survivor που επέστρεψε μόλις πριν από τρεις ημέρες στην Ελλάδα, μίλησε για την εμπειρία της και αναφέρθηκε σε μεμονωμένα περιστατικά, όπως ήταν για παράδειγμα η αποπομπή του Γιώργου Αγγελόπουλου από τους “Μαχητές”: «Τους κάναμε ένα δώρο, Αθλητικά είναι πάρα πολύ δυνατός παίκτης. Πίστευα ότι θα μπορούσε να προσαρμοστεί πιο εύκολα στην ομάδα, γι’ αυτό το έκανα. Μετά από λίγο καιρό του ζήτησα συγνώμη. Έπρεπε να ψηφίσουμε κάποιον κάθεφορά. Δεν είχαμε κάτι εναντίον του Ντάνου, προς Θεού, μία μέρα ήμασταν όλοι μαζί”.

Όσον αφορά το ατύχημα που στέρησε από τους “Μαχητές” τον Μάριο Ιωαννίδη αλλά και την Ειρήνη Κολιδά υπογράμμισε: “Το ατύχημα μας έφερε πιο κοντά, γίναμε μία γροθιά. Ήταν μία περίεργη μέρα εκείνη του ατυχήματος. Νιώθαμε ότι κάτι θα συμβεί. Προσωπικά μόλις άκουσα το μπαμ, είδα τους γονείς μου να έρχονται προς το μέρος μου χεράκι χεράκι κι ένιωσα να με προστατεύουν. Ήμουν πολύ σοκαρισμένη, ήθελα να βοηθήσω αλλά ήμουν κοκαλωμένη, πονούσα πάρα πολύ”.

Σε ερώτηση για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε υπογράμμισε: «Έχω πάθει πολλές φορές ηλίαση και ζαλιζόμουν στα αγωνίσματα. Ήμασταν πάρα πολλές ώρες κάτω από τον ήλιο. Οι γυναίκες δεν είχαμε καθόλου τα γυναικολογικά μας. Ειδικά οι γυναίκες πρηστήκαμε πάρα πολύ από ένα σημείο κι έπειτα. Δε σκεφτόμασταν ότι ταλαιπωρούμε τον εαυτό μας. Έπρεπε απλά να φάμε κάτι για να πάμε να αγωνιστούμε. Κι αυτό ήταν η καρύδα. Απλά εμείς ανακαλύψαμε το αλάτι όταν ήρθε ο Σπαλιάρας στην ομάδα κι έτσι ξεκινήσαμε να το τρώμε”.

Στην αλλαγή που είδε στον εαυτό της, σχολίασε: “Όταν είδα τον εαυτό μου στον καθρέφτη, είπα αποκλείεται. Μου έκανε εντύπωση το μαλλί μου που είχε ανοίξει πολύ από τον ήλιο, τα φρύδια μου αλλά και το πόσο πολύ είχα αδυνατίσει. Γιατί εμείς δεν το καταλαβαίναμε πως χάναμε κιλά. Ήταν φυσιολογική η εικόνα για εμάς”.

Η παρουσιάστρια δε θα μπορούσε να μην την ρωτήσει για το μόνιμο χαμόγελό της και τον τρόπο που βλέπει τα πράγματα: “Έχω μεγαλώσει σε μία δεμένη οικογένεια. Δεν έχω μάθει να βλέπω τα πράγματα απαισιόδοξα. Όταν γινόταν κάτι, προσπαθούσαμε να το αντιμετωπίσουμε θετικά, με χαμόγελο και χαρά. Ακόμα και στις δύσκολες καταστάσεις τις ζεις και τις αφήνεις πίσω για να προχωρήσεις μπροστά. Ευχαριστώ πάρα πολύ τους γονείς μου που μου το πέρασαν αυτό και πραγματικά η οικογένεια μου έχει χαρίσει πολλά πράγματα. Έχω ένα διαμάντι στην καρδιά μου, που είναι η οικογένειά μου”.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα