Σέξι cat woman η Ντορέττα Παπαδημητρίου

 

Τσικνοπέμπτη σήμερα και οι συντελεστές της εκπομπής «Καλημερούδια» ντύθηκαν σούπερ ήρωες. Η Ντορέττα Παπαδημητρίου ήταν αυτή που τράβηξε όλα τα βλέμματα πάνω της, καθώς η στολή της catwoman που επέλεξε, ήταν ιδιαίτερα σέξι!

doretta

Στο μεταξύ, η Κατερίνα Γκαγκάκη, μιλώντας για την πρωινή εκπομπή του Mega δεν έδειξε ενθουσιασμένη με την ομάδα, πάντα σε επαγγελματικό επίπεδο, όντας καλεσμένη στην εκπομπή του Πέτρου Κωστόπουλου.

Ο Λάκης Γαβαλάς από την πλευρά του που βρέθηκε στην εκπομπή «Καλημερούδια» και ανέφερε μόλις είδε το βίντεο: «Δεν έχετε να παίξετε το βίντεο που σας αφορά; Γιατί; Δεν σας συμφέρει; Λοιπόν παρόλο που πριν από λίγες μέρες την είχατε εδώ προσκεκλημένη είπε πως δεν είστε συντονισμένοι σαν κομπανία.

Πραγματικά δεν καταλαβαίνω γιατί κάποιος πρέπει να κονσερβοποιηθεί. Μόνο οι σαρδέλες και οτιδήποτε παστό μπαίνει σε κουτί, το υπόλοιπο είναι ελεύθερο και κολυμπάει. Ειδικά τα ψάρια πριν ψηθούν και από τις δύο πλευρές Κατερίνα μου. Βέβαια πολύ ωραία τα λέει γιατί πρέπει να βγει και μία εκπομπή, κι εγώ το ίδιο κάνω μπορεί να λέω και σαχλαμάρες μόνο και μόνο γι’ αυτό».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα