Σέρχιο, πάρ’ το αλλιώς, δεν θέλουμε άλλους τραυματισμούς…

Αν υπάρχουν προληπτικοί Έλληνες διεθνείς που αγωνίζονται στον Ολυμπιακό, στον Παναθηναϊκό, ή ακόμη και στον Ατρόμητο ή στον Αστέρα Τρίπολης, λογικά έχουν ξεκινήσει τα… ξόρκια!

Ο Σέρχιο Μαρκαριάν, ο νέος εκλέκτορας της εθνικής μας ομάδας, έκανε το μαγικό στο ντέρμπι του Κυπέλλου την προηγούμενη εβδομάδα, όπου υπό το βλέμμα του είδε δύο Έλληνες διεθνείς (και έναν Τούρκο) να τραυματίζονται σοβαρά και να τίθενται εκτός ενεργής δράσης μέχρι το τέλος της σεζόν.

Και η πλάκα ποια είναι; Ότι εκτός από τον Πέτρο Μάνταλο και τον Γιάννη Μανιάτη (και τον Ντουρμάζ) τραυματίστηκε -ευτυχώς ελαφριά- και ο Χρήστος Αραβίδης, ο οποίος βρισκόταν τουλάχιστον στα πλάνα προεπιλογής του τεχνικού από την Ουρουγουάη.

Αν ο Μαρκαριάν είδε τηλεοπτικώς και το παιχνίδι για το Europa League μεταξύ της Φιορεντίνα και της Ρόμα, όπου υποβασταζόμενοι αποχώρησαν από το τερέν οι Χολέμπας και Μανωλάς, τότε σίγουρα θα βίωσε ένα εφιαλτικό διήμερο. Ευχή όλων να μη συνεχιστεί αυτή η κακοδαιμονία, που πλήττει το τελευταίο διάστημα την Εθνική Ελλάδας, με αποκορύφωμα το μεγάλο διάστημα αποχής του Κυριάκου Παπαδόπουλου.

Για την εμβόλιμη αγωνιστική της Super League αναμένεται να παρακολουθήσει τους αγώνες Ατρόμητος-Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός-Αστέρας Τρίπολης και τότε θα ξεκαθαρίσει μια για πάντα αν φέρει μαζί του την ταμπέλα του γκαντέμη ή όχι.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα