Σήριαλ η αποφυλάκιση Τσοχατζόπουλου – Ούτε την Τετάρτη πέρασε την πόρτα των φυλακών

Το θρίλερ με την αποφυλάκιση του Άκη Τσοχατζόπουλου από το νοσοκομείο των φυλακών Κορυδαλλού θα έχει και άλλα επεισόδια αφού ούτε την Τετάρτη πέρασε την πόρτα των φυλακών ο πρώην υπουργός. 

Η σύζυγος του Άκη Τσοχατζόπουλου, Βίκυ Σταμάτη, μόλις έμαθε τη νέα αναβολή της εξόδου του, βγήκε από τις φυλακές, μπήκε σε ένα αυτοκίνητο και σύμφωνα με πληροφορίες θα παραμείνει εκεί ξεκινώντας απεργία πείνας!

Λίγη ώρα αργότερα και σύμφωνα με τους δικηγόρους του Ακη Τσοχατζόπουλου, η κα Σταμάτη είναι εξοργισμένη με τα γραφειοκρατικά εμπόδια που παρουσιάζονται και μάλιστα δήλωσε ότι θα τα τινάξει όλα στον αέρα αν δεν βγει την Τετάρτη ο Ακης από την φυλακή.

Στο μεταξύ, με μια ιδιαίτερα καυστική δήλωση για το χαμένο διαβατήριο του Άκη Τσοχατζόπουλου εμφανίζεται ο Νίκος Ζήγρας.

Μέσω του δικηγόρου του κ. Στέλιου Γκαρίπη στο protothema.gr τονίζει πως «όπως έχει αποδειχθεί στα πλαίσια των ερευνών της Ελβετικής Δικαιοσύνης, ο κύριος Αθανάσιος Τσοχατζόπουλος από το 1998 έως το 2007 τουλάχιστον χρησιμοποιούσε για τις συναλλαγές του με τις Ελβετικές τράπεζες το διαβατήριο του Νίκου Ζήγρα.

Μόλις την Τρίτη, ο Νίκος Ζήγρας πληροφορήθηκε έκπληκτος από τα ΜΜΕ πως ο κύριος Τσοχατζόπουλος δεν κατέστη δυνατό να αποφυλακιστεί, λόγω του ότι δεν έβρισκε το διαβατήριό του.

Λόγω της ευγνωμοσύνης του προς τον αγαπημένο του εξάδελφο, ο Νίκος Ζήγρας προθυμοποιήθηκε σήμερα να δώσει το δικό του διαβατήριο στον κύριο Τσοχατζόπουλο προκειμένου να αποφυλακιστεί άμεσα!

Όπως είπε χαρακτηριστικά:«Το περίμενα πως ο Άκης δε θα ξερε ούτε πού βρίσκεται το δικό του διαβατήριο, αφού μόνο με το δικό μου διαβατήριο ταξίδευε τόσα χρόνια.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα