«Σίτιζεν» ο Μπονί!

Παίκτης της Μάντσεστερ Σίτι είναι και επίσημα ο Γουίλφριντ Μπονί καθώς οι «σίτιζενς» μετά από αρκετές εβδομάδες διαπραγματεύσεων κατέληξαν σε συμφωνία με τη Σουόνσι.

Οι πρωταθλητές Αγγλίας θα βγάλουν από τα ταμεία τους κοντά στα 32 εκατ. ευρώ και μέσω μπόνους ενδεχομένως το κόστος να φτάσει τα 36 εκατ. ευρώ.

Ο παίκτης από την πλευρά του υπέγραψε συμβόλαιο 4,5 ετών που εβδομαδιαίως θα του αποφέρει 130.000 ευρώ!

«Είναι ωραίο να ανήκεις σε έναν από τους μεγαλύτερους συλλόγους του κόσμου και αποτελεί μια καλή ευκαιρία για μένα», δήλωσε ο Μπονί, που πάντως θα πρέπει να περιμένει να ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις του με την Ακτή Ελεφαντοστού στο Κύπελλο Εθνών Αφρικής για να ενσωματωθεί στη νέα του ομάδα.

Ο Μπονί αποκτήθηκε από τη Φίτεσε το 2013 και είχε με τη Σουόνσι 34 γκολ σε 70 εμφανίσεις, ενώ έχει 32 εμφανίσεις σκοράροντας 11 φορές με το εθνόσημο.

Ο προπονητής των «πολιτών», Μανουέλ Πελεγκρίνι, είπε για το νέο απόκτημα: «Είναι ένας έξυπνος παίκτης που συνδυάζει δύναμη και τεχνική. Έχει εξαιρετικό ρεκόρ γκολ από την ώρα που ήρθε στην Αγγλία. Προσαρμόστηκε γρήγορα στο πρωτάθλημα και πιστεύω πως δεν θα έχει πρόβλημα να τα καταφέρει και στην ομάδα μας. Τώρα έχουμε τέσσερις στράικερ μεγάλης κλάσης και ανυπομονώ να δω πώς θα συνεργαστούν».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα