Σίφουνας στην Κρήτη ο Παναιτωλικός, 5-0 τον Εργοτέλη!

Παρά το γεγονός ότι προκρινόταν ακόμα και με ήττα στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδος, ο Παναιτωλικός πραγματοποίησε επίδειξη δύναμης στην Κρήτη κόντρα στον Εργοτέλη, τον οποίο… διέλυσε με 5-0.

Η διαφορά ποιότητας ήταν εμφανής και οι Αγρινιώτες δεν συγχώρησαν τις πολλές αμυντικές αδυναμίες των Κρητικών.

Πολύ κακό ήταν το πρώτο μέρος με τις φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες να είναι ελάχιστες. Όλα έδειχναν ότι δύσκολα θα έμπαινε γκολ πριν το ημίχρονο, όμως ένα λάθος των γηπεδούχων ήταν αρκετό. Το έκανε ο Δουλγεράκης στο 39′ και ο Μάρκος Πάουλο άνοιξε το σκορ (0-1).

Μετά το 60′ ο Εργοτέλης αποφάσισε να μην… αμύνεται και το έκανε πολύ εύκολο στον Παναιτωλικό. Κάπως έτσι έγινε το 0-2 με τον Ντίας να βρίσκει τον Ρόσα και τον τελευταίο να σκοράρει, ενώ ένα λεπτό μετά ο Κλέσιο έκανε το 0-3.

Οι Κρητικοί δεν έβγαλαν αντίδραση, δεν συμμάζεψαν καθόλου την άμυνά τους και το σκορ ξέφυγε. Ο Παναιτωλικός δεν φόρτσαρε, αλλά πατούσε περιοχή όποτε ήθελε και έτσι στο 74′ έγινε και το 0-4 με τον Μάζουρεκ μετά την κακή απομάκρυνση στου Βογιατζή. Το κερασάκι στην τούρτα μπήκε στο 89′ με τον Κλέσιο να πετυχαίνει το δεύτερο προσωπικό του γκολ, διαμορφώνοντας το τελικό 0-5.

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ (Τάκης Γκώνιας): Χανιωτάκης, Μπουρσέλης (34′ λ. τρ. Μπουρσέλης), Δουλγεράκης, Μαζουλουξής, Κυριαλλάνης, Βογιατζής, Αγγελόπουλος, Ιατρόυδης, Εντιαγέ (59′ Έφορντ), Λυδάκης (66′ Κυριακίδης), Μανουσάκης.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Μάκης Χάβος): Κυριακίδης, Μύγας, Ροντρίγκες, Χαντάκιας (55′ λ. τρ. Μιχάι), Τσοκάνης, Μπεχαράνο (70′ Ρότσα), Μάρκος Πάουλο, Ρόσα, Κλέσιο, Ντίας, Μοράρ (60′ Μάζουρεκ).

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα