Σαΐτα για το Μπέρμιγχαμ!

Η Ραφαέλα Σπανουδάκη έκλεψε την παράσταση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα κλειστού στίβου που διεξάγεται στο ΣΕΦ.

Η 24χρονη σπρίντερ έκλεισε θέση για το Παγκόσμιο πρωτάθλημα κλειστού στίβου του Μπέρμιγχαμ, τερματίζοντας σε 7:29 στον τελικό των 60μ. και βελτιώνοντας, παράλληλα, το ατομικό της ρεκόρ (7:30).

Η πανελληνιονίκης έγινε το πέμπτο μέλος της ελληνικής αποστολής που θα ταξιδέψει στις αρχές Μαρτίου στην βρετανική πόλη, αφού ήδη έχουν εξασφαλίσει τη θέση τους οι Κατερίνα Στεφανίδη, Κώστας Φιλιππίδης (άλμα επί κοντώ), Μιχάλης Τεντόγλου (άλμα εις μήκος) και Μαρία Μπελιμπασάκη (400μ.).

Τη δεύτερη θέση στο σημερινό τελικό των 60μ. κατέκτησε η Κέλι Σαμάνη, του Αίολου, με 7:50, ενώ τρίτη με 7.56 τερμάτισε η Αλάνα Μπερν του ΓΣ Ηλιούπολης. Στην τέταρτη θέση έμεινε η νικήτρια της πρώτης σειράς, Σοφία Ιωσηφίδου του ΟΚΑ Καβάλας, με νέο ατομικό ρεκόρ στα 7:64.

Στο αντίστοιχο αγώνισμα των ανδρών ο Κώστας Ζήκος της ΓΕΑ Τρικάλων έκανε τη μεγάλη έκπληξη και κατέκτησε την πρώτη θέση με 6:72. Τα φαβορί του αγώνα, οι Μάκης Στεργιούλης του Πανναξιακού και Πάνος Τριβυζάς του Ολυμπιακού τερμάτισαν στη δεύτερη και τρίτη θέση αντίστοιχα με 6:74 και 6:75.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα