Σαββατόβραδο στο νοσοκομείο για την Ευαγγελία Αραβανή

Μία φωτογραφία που ανέβασε αργά το βράδυ του Σαββάτου στο Instagram η Ευαγγελία Αραβανή προκάλεσε αναστάτωση στους διαδικτυακούς της φίλους, καθώς η σέξι παρουσιάστρια έδειξε πως εισήχθη στο νοσοκομείο.

Στην φωτογραφία η Ευαγγελία, βρίσκεται στο κρεβάτι του νοσοκομείο με έναν ορό στο χέρι. Η ίδια δεν ανέφερε λεπτομέρειες για την κατάσταση της παρά μόνο εξέφρασε την κακή της διάθεση για όλο αυτό που συνέβη. Ο Νίκος Γεωργιάδης μέσα από την εκπομπή «Επιτέλους σαββατοκύριακο» έδωσε περισσότερες λεπτομέρειες για το τι ακριβώς συνέβη στην παρουσιάστρια του Dancing with the Stars. Σύμφωνα με τα όσα μετέφερε ο δημοσιογράφος, η παρουσιάστρια χρειάστηκε να μπει στο νοσοκομείο έχοντας πάθει μια υπερκόπωση και οξεία λαρυγγίτιδα η οποία της έκλεισε τη φωνή.

«Ήρθε μια υπερκόπωση και νοσηλεύτηκε εκτάκτως χθες. Έπαθε μια οξεία λαρυγγίτιδα και έκλεισε τελείως η φωνή της και νομίζω ανέβασε και υψηλό πυρετό», ανέφερε συγκεκριμένα ο Νίκος Γεωργιάδης.

«Όλα καλά. Τα φάρμακα έκαναν το θαύμα τους. Έτοιμη για δουλίτσα» έγραψε η εντυπωσιακή ξανθιά κλείνοντας μας το μάτι σε νέα της ανάρτηση.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα