Σακιρί… ο αντικαταστάτης του Βιδάλ στη «Γιούβε»!

Την περίπτωση του Σερντάν Σακιρί εξετάζει εκ νέου η ομάδα της Γιουβέντους! Η αναθέρμανση του ενδιαφέροντος για τον Ελβετό μέσο οφείλεται στη σοβαρή πιθανότητα να παραχωρηθεί ο Αρτούρο Βιδάλ, ο οποίος ήρθε σε ρήξη με τη διοίκηση του ιταλικού συλλόγου.

Ο Χιλιανός ποδοσφαιριστής βρίσκεται στο στόχαστρο αρκετών μεγάλων ευρωπαϊκών ομάδων. Το καλοκαίρι που πέρασε υπήρξαν αρκετές «ζυμώσεις» στο παρασκήνιο, γεγονός που αποδεικνύεται και από τη συμπεριφορά του παίκτη το τελευταίο διάστημα. Ο Βιδάλ, ούτε λίγο ούτε πολύ, ζήτησε μεταγραφή από τη «γηραιά κυρία», γεγονός που προκάλεσε την οργή των Ιταλών παραγόντων, οι οποίοι ήρθαν σε ρήξη μαζί του.

Σε κάθε περίπτωση, εφόσον ο Βιδάλ επιθυμεί να αποχωρήσει, η Γιουβέντους θα κοιτάξει το συμφέρον της και θα επιδιώξει να καρπωθεί το υψηλότερο δυνατό αντίτιμο. Παράλληλα, στη διάθεση του τεχνικού τιμ βρίσκεται μία λίστα με παίκτες που είναι υποψήφιοι για την αντικατάσταση του Χιλιανού. Στην κορυφή βρίσκεται το όνομα του Σερντάν Σακιρί, της Μπάγερν Μονάχου, ο οποίος παραχωρείται με λογική τιμή από τους Βαυαρούς.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα