«Σαν να ήρθε από την καρδιά ενός ζωγράφου»

Ο Χοσέ Χολέμπας δεν είχε ξεκινήσει με τον καλύτερο τρόπο την παρουσία του στη Ρόμα, καθώς αρκετοί ήταν εκείνοι που τον αμφισβητούσαν. Ωστόσο, στο ντέρμπι με την Ίντερ, ο διεθνής μπακ, όχι απλά φώναξε «παρών», αλλά πέτυχε ένα πανέμορφο γκολ, που θα ζήλευαν και πιο -θεωρητικά- προικισμένοι συνάδελφοί του.

Ο πρώην άσος του Ολυμπιακού, με μία εξαιρετική κούρσα από τα αριστερά, μπήκε στην περιοχή των Μιλανέζων και κεραυνοβόλησε τον αντίπαλο τερματοφύλακα, δείχνοντας ότι βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση. Δείτε το γκολ του Έλληνα άσου:


Jose Holebas Amazing Goal – AS Roma vs Inter… by TopGoooal

Το γκολ του Χολέμπας οδήγησε ένα ιταλικό σάιτ που ασχολείται με θέματα των «λύκων», το «laroma24» να προβεί σε λεκτικές υπερβολές, οι οποίες φυσικά αποτελούν τιμή για τον έμπειρο αμυντικό.

«Ένα τέτοιο γκολ είναι… ελληνικό. Είναι σαν να ήρθε από την καρδιά ενός νεαρού ζωγράφου εκεί που δεν το περιμένεις. Σαν ένα έργο τέχνης που βρίσκεται στο Μουσείο του Ερμιτάζ της Αγίας Πετρούπολης, δίπλα σε αυτά του Σιφανό και του Μονέ.

Στη Ρώμα ο Χολέμπας ξεχώρισε ανάμεσα σε Ζερβινιό, Τότι και Λιάιτς, Ναινγκόλαν. Έγινε όμως δεύτερος καλύτερος της βραδιάς, μιας και ο Πιάνιτς στις καθυστερήσεις πέτυχε το 2ο του τέρμα με μια αριστουργηματική εκτέλεση φάουλ.

Το γκολ του Χολέμπας ξύπνησε το Ολίμπικο, κάνοντας μια κίνηση σαν αυτή του Μπρούνο Πέρες στο ματς της Τορίνο με την Γιουβέντους. Βγήκε και είπε εδώ είμαι, κοιτάξτε με. Ένα τέρμα που θα το βλέπουμε για αρκετό καιρό», σημείωσε η ιταλική ιστοσελίδα, ενώ ο ίδιος ο παίκτης υπογράμμισε:

«Είμαι ενθουσιασμένος. Είδα τον χώρο και προσπάθησα να ντριμπλάρω. Ήταν μια μεγάλη νίκη, μιας και η Γιουβέντους είχε επικρατήσει νωρίτερα και με λίγη τύχη. Αλλά για μένα οι 3 βαθμοί είναι αυτοί που μετράνε».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα