Σαν να μη βιάζεται ο Άρνεσεν!

Τι ακριβώς γίνεται στον ΠΑΟΚ; Αν δεν κάνουμε λάθος και σύμφωνα με το καλεντάρι του Europa League, στις 16 Ιουλίου του 2015 πρέπει να δώσει τον πρώτο του αγώνα για το θεσμό, συμμετέχοντας στη δεύτερη προκριματική φάση! Με λίγα λόγια, γύρω στις 6-7 Ιουλίου να έχει ολοκληρωθεί η προετοιμασία, ούτως ώστε να δώσει δύο τουλάχιστον δυνατά φιλικά πριν από το ευρωπαϊκό παιχνίδι. Άρα, η προετοιμασία έπρεπε να έχει αρχίσει… χθες.

Ωστόσο, τίποτα δεν κινείται προς αυτή την κατεύθυνση. Παρά το ότι το μπάτζετ έχει οριοθετηθεί και ο Άρσενεν έχει πιάσει δουλειά εδώ και μέρες, ο ΠΑΟΚ δεν έχει ούτε προπονητή, ούτε πρόγραμμα προετοιμασίας, ούτε κάποιους απαραίτητους παίκτες κλειδιά. Σίγουρα έκανε κάποιες κινήσεις, αποκτώντας παίκτες από την εγχώρια αγορά, αλλά αυτό δεν φτάνει, αφού η φετινή εικόνα της ομάδας ήταν αποκαρδιωτική και χρειάζονται ριζικές αλλαγές!

Ενδεχομένως, στον ΠΑΟΚ να αισθάνονται ότι τα δύο πρώτα προκριματικά παιχνίδια στις 16 και στις 23 Ιουλίου θα είναι εύκολη λεία, καθώς πιθανοί αντίπαλοι είναι ομάδες επιπέδου Ινβερνές, Τσέρνο Μόρε, Σάμρορ Ρόβερς και Κορκ, ίσως πάλι να υπάρχει η πεποίθηση πως η UEFA θα απαγορεύσει τη συμμετοχή στον Ολυμπιακό ή και στον Ατρόμητο και θα αλλάξουν οι ημερομηνίες.

Όπως και να έχει, όμως, η καθυστέρηση στο συντονισμό είναι ανεπανάληπτη και ο ΠΑΟΚ δείχνει να «κολυμπά» μέσα σε μία αβεβαιότητα, την ώρα που ο Άρνεσεν, παρά την εξαιρετική φήμη του, δυσκολεύεται πάρα πολύ να βρει τον κατάλληλο προπονητή για το σύλλογο.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα