«Σαπουνόπερα» Μαραντόνα με Μέσι

Στην Ελλάδα τα προηγούμενα χρόνια «πούλησαν» στο μέγιστο οι σαπουνόπερες από τη Βραζιλία και το Μεξικό. Το τελευταίο 24ωρο ξεκίνησε μία νέα «σαπουνόπερα», αυτή τη φορά αργεντίνικης προέλευσης, με πρωταγωνιστές τους Ντιέγκο Μαραντόνα και Λιονέλ Μέσι.

Μόλις πριν λίγα 24ωρα, ο Ντιέγκο Αρμάνο Μαραντόνα καλούσε τους διεθνείς της Αργεντινής να μην επιστρέψουν αν καταφέρουν να χάσουν το Copa America. Το κύπελλο χάθηκε, η Χιλή πανηγύρισε και το μεγάλο αστέρι της ομάδας, ο Λιονέλ Μέσι, ανακοίνωσε την απόσυρσή του από την Εθνική.

Το… Mesexit προκάλεσε μεγάλη αναταραχή. Δεν είναι, άλλωστε, τυχαίο, ότι τα δύο κορυφαία ζητήματα παγκοσμίως, είναι το Brexit και η έξοδος του Λιονέλ Μέσι (Mes-exit). Ο Μαραντόνα, ενώ το προηγούμενο διάστημα είχε ανεβάσει στα… ουράνια την ένταση, τώρα δηλώνει μετανιωμένος και καλεί τον Μέσι να το ξανασκεφτεί και να μην εγκαταλείψει την Εθνική.

«Ο Μέσι πρέπει να μείνει στην Εθνική ομάδα. Θα πάει στη Ρωσία με σκοπό να στεφθεί παγκόσμιος πρωταθλητής. Είναι πολλοί περισσότεροι εκείνοι που θέλουν να παραμείνει, από εκείνους που θέλουν να φύγει. Όσοι υποστηρίζουν ότι πρέπει να αποχωρήσει, δεν έχουν συνειδητοποιήσει τη μεγάλη καταστροφή που έρχεται για το ποδόσφαιρο της Αργεντινής. Είναι πολύ στενοχωρημένος και εξοργισμένος με όσα συμβαίνουν στο αργεντίνικο ποδόσφαιρο», δήλωσε ο μεγάλος άσος του παρελθόντος.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα