Σαρρής: «Επενδύουμε στην εμπειρία του Καραγκούνη»

Τους λόγους για τους οποίους προτάθηκε το πόστο του διευθυντή ποδοσφαίρου της Εθνικής ομάδας, στον Γιώργο Καραγκούνη, ανέλυσε στους δημοσιογράφους ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Γιώργος Σαρρής, πριν την παρουσίαση του παλαίμαχου, πλέον, ποδοσφαιριστή.

Ο επικεφαλής της Ομοσπονδίας αναφέρθηκε στη χρόνια παρουσία του Καραγκούνη σε όλα τα κλιμάκια των εθνικών ομάδων και στα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του, όπως είναι το πάθος και η εμπειρία. Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Το σπίτι του Γιώργου από μικρό παιδί είναι οι Εθνικές ομάδες . Είναι μεγάλη τιμή για την ΕΠΟ μετά το πέρας της ποδοσφαιρικής του καριέρας στην Εθνική να αναλαμβάνει πόστο διευθυντή ποδοσφαίρου. Το να μιλήσει κανείς για τον Γιώργο θα πρέπει να ξεκινήσει σήμερα και να τελειώσει αύριο. Από την πρώτη στιγμή που μας είπε μετά το ματς με την Κόστα Ρίκα στη Βραζιλία ότι ήταν το τελευταίο του παιχνίδι του είπα ότι η πόρτα της ομοσπονδίας δεν θα κλείσει ποτέ για εκείνον.

Ήδη έχει αρχίσει τη δουλειά του. Εμείς επενδύουμε στις γνώσεις, στην καρδιά του, στην αφοσίωσή του στο εθνόσημο. Είναι μια από τις πιο σωστές αποφάσεις της ΕΠΟ αυτού του ΔΣ και αυτό θα φανεί. Καλωσορίζω το Γιώργο και είμαι σίγουρος ότι θα ανταποκριθεί στα καθήκοντά του.

Αυτό το διήμερο είχαμε συνάντηση προπονητών της ΟΥΕΦΑ. Συζητήθηκε το θέμα Καραγκούνη. Και είπαμε ότι ο Καραγκούνης θα μπει σε μια επιτροπή που την αποτελούν μεγάλα ονόματα του ποδοσφαίρου και έχουν πάρει τίτλο και θα κάνουν φιλανθρωπικές ενέργειες».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα