Σαρρής: «Επιθέσεις από άτομα διαταραγμένης ψυχοσύνθεσης»

Άτομα διαταραγμένης ψυχοσύνθεσης χαρακτήρισε ο Γιώργος Σαρρής όσους είχαν καταφερθεί εναντίον του, στην τελευταία ομιλία του πριν παραιτηθεί από την ΕΠΟ.

Διαβάστε την τελευταία του ομιλία που δημοσιεύει η «Live Sport»:

«Το τελευταίο διάστημα είχα τον χρόνο να σκεφτώ έτσι, χωρίς επηρεασμούς και χωρίς συναισθηματισμούς, όλα αυτά που συμβαίνουν στο ελληνικό ποδόσφαιρο εδώ κι αρκετούς μήνες. Δεν σας κρύβω ότι οι πρώτους μου σκέψεις δεν ήταν ούτε τόσο απογοητευτικές, ούτε τόσο απαγορευτικές σε ένα περιβάλλον δηλητηριασμένος θα έλεγα από υποκρισία, παραμύθια για δήθεν κάθαρση, ότι μπορώ να συνεχίσω από τη θέση του προέδρου της ΕΠΟ», για να προσθέσει πως:

«Τον Οκτώβριο του 2012 εκλέχτηκα δημοκρατικά από τη Γενική Συνέλευση των Ενώσεων κι από τότε μέχρι σήμερα δέχομαι καταγγελίες, δηλώσεις στημένων δημοσιευμάτων, εκπομπές εγκαθέτων, παρελάσεις μπροστά από μικρόφωνα φαντασμάτων του παρελθόντος που πιστεύουν ότι μπορούν να επανέλθουν, ακραίες δηλώσεις υποκρισίας από, πιστέψτε με, άτομα τα οποία έχω την αίσθηση ότι είναι διαταραγμένης ψυχοσύνθεσης, επιθέσεις εναντίον συνεργατών μου, εναντίον ανθρώπων από την Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας, εναντίον οποιουδήποτε σχετίζεται με μένα. Όλα τα πράγματα έχουν ένα όριο. Σας μιλάω εντελώς ανθρώπινα και φιλικά. Εγώ δεν αντέχω άλλο. Έχω μία δουλειά, έχω μία οικογένεια, έχω ένα περιβάλλον. Στο ποδόσφαιρο μπήκα πλουσιότερος, αλλά φεύγω φτωχότερος. Και σοφότερος για συμπεριφορές και συνειδήσεις».

Οι πέντε λόγοι της παραίτησης

Στην τελευταία του ομιλία ο Γιώργος Σαρρής ιεράρχησε και τους λόγους που τον οδήγησαν εκτός ποδοσφαίρου:

1) «Δεν θέλω να αποτελώ καθημερινό κίνδυνο για τους συνεργάτες μου, για τους φίλους μου, κυρίως για την οικογένειά μου και τους δικούς μου ανθρώπους. 2) Δεν μπορώ να καταγγέλω συνεχώς απειλές, ανώνυμα τηλεφωνήματα, επιθέσεις εναντίον συνεργατών και να μη γίνεται τίποτα. 3) Να δημοσιοποιώ προτάσεις για ουσιαστικά αναβάθμιση του αθλήματος, μνα τις στέλνω στα αρμόδια υπουργεία και να μην ακούω κουβέντα. 4) Να έχω επανειλημμένως στείλει και στο υπουργείο Πολιτισμού και στο υπουργείο Δικαιοσύνης τεκμηριωμένη πρόταση για το πως θα αντιμετωπιστούν τα υποτιθέμενα παιχνίδια, στημένα ή δεν ξέρω πως τα λένε… και μέχρι τώρα δεν έχει γίνει τίποτα. Μαθαίνω δε ότι πιθανά θα γίνουν και νέες διώξεις γι’ αυτό. 5) Η πρώτη φορά που μου πέρασε από το μυαλό να παραιτηθώ από την Ομοσπονδία ήταν όταν πήρα την απάντησή του υπουργού για το θέμα του αθλητικού κέντρου των εθνικών ομάδων. Είχαμε κάνει 3-4 σοβαρές προτάσεις και μας έστειλαν το Σχιστό»

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα