Σαρωτική πρεμιέρα για το Rising Star

ΤΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΕΝΟΣ 16ΧΡΟΝΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΣΕ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΡΕΚΟΡ

Μετά από πολύμηνη αναμονή, το “Rising Star” ήρθε στις οθόνες και κέρδισε από την πρώτη κιόλας μέρα τους τηλεθεατές.

Το διαδραστικό μουσικό show που παρουσίασε ο Γιώργος Λιάγκας, έχοντας στο πλευρό του την Καλομοίρα από τα backstage, έδειξε να κερδίζει τη μάχη.

Μάλιστα, μετά τις 12 το βράδυ, έφτασε να συγκεντρώσει ποσοστό τηλεθέασης 41%. Ο συνολικός μέσος όρος τηλεθέασης ήταν 33,3%, ενώ στο δυναμικό κοινό (15-44) συγκέντρωσε 34,3%.

Στον κόσμο έδειξε να αρέσει πολύ το γεγονός ότι είχε τη δυνατότητα να ψηφίζει ο ίδιος σε αληθινό χρόνο για την πορεία του εκάστοτε παίκτη. Γι’ αυτό το λόγο άλλωστε, είχαμε και παγκόσμιο ρεκόρ σε ποσοστό α’ φάσης, καθώς ο 16χρονος που τραγούδησε “Η νύχτα δυο κομμάτια” του Αντώνη Ρέμου, συγκέντρωσε το εντυπωσιακό 98%, περνώντας στην επόμενη φάση.

Πολύ καλός ο Γιώργος Λιάγκας, με μικρά σαρδάμ και μερικές κραυγές που θα μπορούσε να έχει αποφύγει, πάρα πολύ αγχωμένη η Καλομοίρα η οποία στο μεγαλύτερο διάστημα μιλούσε αγγλικά, έχοντας ξεχάσει κατά πολύ τα ελληνικά που είχε βελτιώσει κατά την παραμονή της στην Ελλάδα. Σταδιακά, όμως, αναμένεται και οι δύο να είναι περισσότερο χαλαροί, σε ένα σόου που αναμένεται να ολοκληρωθεί σε 4 μήνες.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα