Σαρωτικός ο Ατρόμητος 4-0 στην Σπάρτη, χρησιμοποίησε 16χρονο τερματοφύλακα

Στην επόμενη φάση του κυπέλλου προκρίθηκε ο Ατρόμητος, που πέρασε με το ευρύ 4-0 από την Σπάρτη, σε ένα ματς, που ο Νταμίρ Κάναντι χρησιμοποίησε ως αλλαγή τον 16χρονο τερματοφύλακα της ομάδας, Χρήστο Μανδά. Ο νεαρός πορτιέρο  έκανε ντεμπούτο σε ηλικία 16 ετών, 2 μηνών και 11 ημερών.

Το ματς για τον Ατρόμητο τέλειωσε πριν καν… αρχίσει, αφού ο Αυστριακός τεχνικός έβαλε βασική ενδεκάδα, αφού το επόμενο παιχνίδι της ομάδας του είναι τη Δευτέρα και έτσι ήταν απλά θέμα χρόνου για τους φιλοξενούμενους να σκοράρουν και να φτάσουν στη νίκη.

Αυτό επιβεβαιώθηκε και στην πράξη, αφού στο 17′ ο Μάντσον με «κεραυνό» άνοιξε το σκορ για το 1-0 και στη συνέχεια ανέλαβε δράση ο Ουάρντα. Ο Αιγύπτιος στο 28′ έκανε το 2-0 με πλασέ μέσα στην περιοχή και δέκα λεπτά αργότερα πήρε την κεφαλιά από εκτέλεση κόρνερ του Ούμπιντες, κάνοντας το 3-0.

Στο β’ μέρος ο ρυθμός έπεσε, ο Κάναντι έδωσε χρόνο και σε παίκτες που ήθελε να δει σε δράση, αλλά ο Ατρόμητος βρήκε ακόμα ένα γκολ στο 75′ με κεφαλιά του Μενσά από νέα εκτέλεση κόρνερ του Ούμπιντες.

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα