Σαρώνει η Φώφη στις μεταγραφές

Άλλη μία μεταγραφή βουλευτή έχει στα σκαριά η Δημοκρατική Συμπαράταξη. Ο λόγος για τον ανεξάρτητο βουλευτή Χάρη Θεοχάρη που οσονούπω θα βρει στέγη. Ο κ. Θεοχάρης αποδέχθηκε την πρόσκληση της Φώφης Γεννηματά και θα μετάσχει στο συνέδριο της Δημοκρατικής Συμπαράταξης που θα διεξαχθεί από 30 Ιουνίου-2 Ιουλίου στο ΣΕΦ.

Ο Χάρης Θεοχάρης θα συμμετάσχει τελικά τόσο στην έναρξη κατά την πρώτη ημέρα, όσο και το Σάββατο 1 Ιουλίου σε ειδικό workshop σχετικά με τη Δημόσια Διοίκηση που θα λάβει χώρα στο πλαίσιο του συνεδρίου. Οι δύο πλευρές συμφώνησαν την Δευτέρα το βράδυ και αμέσως ανακοινώθηκε από το γραφείο της προέδρου του ΠΑΣΟΚ, το οποίο είχε στείλει προσωπική πρόσκληση στον ανεξάρτητο βουλευτή. 

Υπενθυμίζεται ότι στην κοινοβουλευτική ομάδα της Δημοκρατικής Συμπαράταξης έχουν ενταχθεί ήδη οι προερχόμενοι από το Ποτάμι βουλευτές, Κώστας Μπαργιώτας (Λάρισας) και Αχμέτ Ιλχάν (Ροδόπη).

Για το πότε θα ενταχθεί στην Κ.Ο. της ΔΗΣΥ ο κ. Θεοχάρης θα φανεί μετά το συνέδριο. Πάντως στο συνέδριο με δική του κίνηση θα λάβει μέρος και ο Γ. Καρράς, πρώην βουλευτής της Ένωσης Κεντρώων, ενώ από το επιτελείο της κ. Γεννηματά δεν απέκλεισαν το ενδεχόμενο να μετάσχει στο συνέδριο και η Κατερίνα Μάρκου (ανεξάρτητη προερχόμενη από το Ποτάμι).

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα