«Σαφάρι» για την ανεύρεση ρευστού στον ΠΑΟ!

Μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα… Ο Νίκος Νταμπίζας βρίσκεται εγκλωβισμένος ανάμεσα στην ολική απουσία ρευστότητας που επικρατεί στο ταμείο του Παναθηναϊκού, και στην απόλυτη ανάγκη για ενίσχυση του ρόστερ.

Παράλληλα, ο τεχνικός διευθυντής των «πράσινων» καλείται να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της διοίκησης για πιο… εύστοχες επιλογές και στελέχωση του ρόστερ, καθώς και στις – λογικότατες – απαιτήσεις του Γιάννη Αναστασίου, για την κάλυψη θέσεων στην ενδεκάδα, στις οποίες πάσχει – κατά γενική ομολογία – ο Παναθηναϊκός. Με άλλα λόγια, ο Νίκος Νταμπίζας καλείται να πετύχει ένα θαύμα, ανατρέποντας το κλίμα εντός και εκτός ομάδας. Στην προσπάθεια αυτή, η μοναδική λύση είναι να εισρεύσει χρήμα στο ταμείο, πέραν των υποχρεώσεων για τις οποίες έχει δεσμευτεί – και στην UEFA – η πράσινη ΠΑΕ.

Όλο αυτό ακούγεται από ακατόρθωτο, έως απίθανο. Πώς μπορεί να βρεθεί χρήμα για μεταγραφές; Στην παρούσα φάση ένας και μοναδικός τρόπος υπάρχει. Η παραχώρηση κάποιου παίκτη. Σύμφωνα με πληροφορίες της «Α», ο βασικός υποψήφιος για παραχώρηση τον Ιανουάριο, είναι ο διεθνής με την Κροατία, Ντάνιελ Πράνιτς. Ο ξένος ποδοσφαιριστής έχει εκφράσει τη φιλοδοξία του να αγωνιστεί σε ένα πιο ανταγωνιστικό κλαμπ, από το καλοκαίρι που πέρασε και μάλιστα πριν ταξιδέψει στη Βραζιλία, με την αποστολή της Κροατίας. Παράλληλα, η παρουσία του στα μέχρι τώρα παιχνίδια του Παναθηναϊκού, την τρέχουσα περίοδο, δεν ανταποκρίνεται στο όνομά του και στις προσδοκίες της τεχνικής ηγεσίας και της διοίκησης. Στα υψηλά κλιμάκια έχουν ήδη αρχίσει τις μουρμούρες για τον Κροάτη, γεγονός που ενδεχομένως να οδηγήσει στη λήψη κάποιας τελικής απόφασης.

Προκειμένου να βρεθεί το απαιτούμενο ρευστό για μεταγραφές, ο Νίκος Νταμπίζας έχει ξεκινήσει επαφές με μάνατζερ και ομάδες, ούτως ώστε να βρεθούν συμφέρουσες προτάσεις για τον διεθνή Κροάτη. Σε κάθε περίπτωση, η παρουσία του στην Εθνική ομάδα αποτελεί ένα από τα βασικά πλεονεκτήματα στις σκέψεις των «πράσινων», οι οποίοι πιστεύουν ότι μπορεί να βρεθεί μία πολύν καλή προσφορά για τον παίκτη.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα