Σα Πίντο: «Ενωμένοι μέχρι θανάτου!»

Ο Ολυμπιακός θα βρει απέναντί του στους «8» του Κυπέλλου Ελλάδας έναν διαφορετικό Ατρόμητο, αφού επέστρεψε στην ομάδα του Περιστερίου ο Ρικάρντο Σα Πίντο, με τον Πορτογάλο προπονητή να μιλά για τις αναμετρήσεις αυτές:

«Όταν είχα φύγει από την ομάδα, είχα πει στον πρόεδρο Γιώργο Σπανό και στον Γιάννη Αγγελόπουλο πως στην πρώτη ευκαιρία θα επέστρεφα για να ολοκληρώσω το έργο μου. Επομένως έτσι έγινε αυτή η επαφή, ο σύλλογος με κάλεσε, εγώ ανταποκρίθηκα τηρώντας τον λόγο μου.

Ξεκίνησα την πρώτη μου θητεία στον Ατρόμητο κόντρα στον Ολυμπιακό, την τελείωσα κόντρα στον Ολυμπιακό και την ξαναρχίζω απέναντι στον Ολυμπιακό. Είναι κάτι που συμβαίνει μόνο στις ταινίες. Τώρα είναι σε διαφορετική διοργάνωση αλλά είναι το ίδιο. Αυτά συμβαίνουν στο ποδόσφαιρο.

Είναι πολύ δύσκολη η αποστολή, αλλά πάντα έχοντας μεγάλη αγάπη για τη δουλειά μου, αφοσίωση και προσήλωση και σεβόμενος πάντα όλους τους αντιπάλους, δε νιώθω φόβο απέναντι σε κανέναν αντίπαλο. Ούτως ή άλλως θα παίξουμε με όλους και αυτή είναι η αίσθηση που θέλω να περάσω και στους παίκτες μου. Σίγουρα ο Ολυμπιακός είναι πολύ μεγάλη ομάδα αλλά εμείς θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο δυνατό.

Το πιο σημαντικό είναι να μείνουμε ενωμένοι, ενωμένοι μέχρι θανάτου ασχέτως αποτελέσματος. Το πιο σημαντικό είναι η ενότητα γιατί η αλήθεια είναι πως στα πέντε τελευταία παιχνίδια πρωταθλήματος δεν είχαμε καλά αποτελέσματα, τα οποία πρέπει να έρθουν το ταχύτερο δυνατό».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα