Σα Πίντο: «Τέταρτο πέναλτι που δεν μας δίνεται»

Τα παράπονά του για τη διαιτησία εξέφρασε για ακόμα μια φορά ο προπονητής του ΟΦΗ, Ρικάρντο Σα Πίντο μιλώντας στην κάμερα της Nova.

Ο Πορτογάλος τεχνικός τόνισε ότι για τέταρτη φορά φέτος δεν δόθηκε πέναλτι υπέρ της ομάδας του στο ματς κόντρα στη Βέροια αλλά παράλληλα ξεκαθάρισε ότι οι παίκτες πρέπει να αφήσουν πίσω αυτή την ήττα και να διεκδικήσουν τη νίκη κόντρα στον Πλατανιά.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στην κάμερα της Nova:

«Δεν παίξαμε καλά με τη Βέροια, αλλά το αποτέλεσμα δεν ήταν σωστό. Με εννέα παίκτες να προσπαθήσεις για κάτι καλό, ρισκάραμε για τους πόντους της νίκης και αυτή ήταν η τέταρτη φορά που δεν μας δόθηκε πέναλτι.
Πρέπει να το ξεχάσουμε, έχουμε ένα ντέρμπι με τον Πλατανιά. Είναι μια καλή ομάδα, είναι δυνατή ειδικά στην έδρα της και παίζει καλά. Μέχρι το τέλος αναμένεται να γίνει μεγάλη μάχη γιατί πολλές ομάδες είναι πολύ κοντά και πρέπει να μαχόμαστε σε κάθε παιχνίδι.

Πρέπει να συνεχίσουμε όπως τελειώσαμε τον πρώτο γύρο και θα δώσουμε τα πάντα για τη νίκη. Θα είναι αρκετά συναισθηματικό το ντέρμπι γιατί υπάρχουν αρκετοί γνωστοί και στις δύο ομάδες, αλλά θα είναι μία γιορτή στο γήπεδο και ελπίζω το θέαμα να είναι καλό για να ευχαριστηθεί ο κόσμος.

Όποιος έχει μεγαλύτερη αυτοσυγκέντρωση θα πάρει τη νίκη αλλά και αυτός που θα έχει πιο καθαρό μυαλό. Πρέπει να δώσουμε τα πάντα και στο τέλος ελπίζω να πάρουμε τους τρεις πόντους»

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα