Σβίγκου: “Διεθνές σκάνδαλο η Novartis, μην προσβάλλουν τη νοημοσύνη των πολιτών”

Διεθνές σκάνδαλο χαρακτηρίζει η Ράνια Σβίγκου την υπόθεση Novartis, με την εκπρόσωπο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ να απορρίπτει ως «αστειότητες, που προσβάλλουν τη νοημοσύνη των πολιτών» τα περί σκευωρίας.

Σε συνέντευξή της στον τ/σ Epsilon η κ. Σβίγκου ανέφερε πως πρόκειται για ένα σκάνδαλο, η διερεύνηση του οποίου ξεκίνησε από την αμερικανική Δικαιοσύνη και τις αμερικανικές αρχές, ενώ αυτή τη στιγμή σχετικές δικαστικές έρευνες διεξάγονται σε πάνω από 20 χώρες. «Κανείς δεν μπορεί να υποστηρίξει βέβαια ότι υπάρχει μια τέτοιου τύπου διεθνής συνωμοσία μόνο και μόνο για να πληγεί η Ν.Δ.» τόνισε, προσθέτοντας πως τέτοια επιχειρήματα δείχνουν τον πανικό της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

«Βλέπουμε προβεβλημένα στελέχη της ευθαρσώς να εκφοβίζουν τη Δικαιοσύνη και να προσβάλλουν τους δικαστικούς και εισαγγελικούς λειτουργούς που έχουν ξεκινήσει τις έρευνες» υποστήριξε και συνέχισε: «Βλέπουμε τη λυσσαλέα αντίδραση όλου του παλιού πολιτικού συστήματος που είναι σα να χάνει τη γη κάτω από τα πόδια του, ενώ αυτή τη στιγμή θα έπρεπε όλα τα πολιτικά κόμματα να δηλώσουν την εμπιστοσύνη τους και τη στήριξή τους στην ανεξάρτητη ελληνική δικαιοσύνη».

Όπως είπε αυτό που θέλουν οι πολίτες, οι οποίοι έχουν χάσει σε πολύ μεγάλο βαθμό την εμπιστοσύνη τους στους θεσμούς, είναι να υπάρξει διαφάνεια και να αφεθεί απερίσπαστη η Δικαιοσύνη να κάνει το έργο της.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα