Σβαϊνστάιγκερ: Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μπορεί να πάρει το Champions League

Για τις πρώτες του εντυπώσεις από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και τους στόχους της νέας του ομάδας μίλησε ο Μπαστιάν Σβαϊνστάιγκερ.

Ο διεθνής Γερμανός ποδοσφαιριστής αναφέρθηκε αρχικά στην εντύπωση που είχε σχηματίσει πριν φορέσει τη φανέλα της μεγάλης αγγλικής ομάδας:

«Θυμάμαι όταν πρωτοήρθα να παίξω στο Ολντ Τράφορντ, με την Μπάγερν, δεν ήταν καθόλου εύκολα τα πρώτα δέκα λεπτά. Δεν ήταν εύκολο να παίξεις για πρώτη φορά, ιδιαίτερα στο Champions League. Μπορείς να αισθανθείς τη δύναμη των οπαδών. Είναι καλό για μας, αλλά πρέπει πάντα να παίζουμε καλά.

Αισθάνομαι πολύ άνετα εδώ. Ιδιαίτερα όταν έχουμε παιχνίδια. Είναι ένα μεγάλο γήπεδο, και η τιμή να παίζεις στο γήπεδο αυτό είναι μεγάλη. Πιστεύω πως έχουμε τη δύναμη να κατακτήσουμε το Champions League. Αλλά πρέπει να δουλέψουμε πολύ. Χάσαμε το παιχνίδι από την PSV, οπότε πρέπει να κερδίσουμε όλα τα ματς στην έδρα μας, κάνοντας ένα βήμα κάθε φορά. Το πνεύμα της ομάδας είναι η μεγάλη μας δύναμη.

Πέτυχα το πρώτο γκολ στην καριέρα μου κόντρα στη Βόλφσμπουργκ, οπότε έχω καλές μνήμες από τους αγώνες εναντίον της. Ωστόσο, δεν είναι μία εύκολη ομάδα. Είναι σκληρή. Έχουν δυνατή ομάδα και βελτιώνονται κάθε χρόνο. Έχω φίλους εκεί, ιδιαίτερα τον Ντάντε».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα