Σειρήνες από Γαλλία για Μπεργκ

Ο Παναθηναϊκός κατάφερε να διατηρήσει στο δυναμικό του τον Μάρκους Μπεργκ, αλλά τον Ιανουάριο αναμένεται νέο… κύμα προσφορών, με προεξέχουσα εκείνη της γαλλικής Μαρσέιγ, στην οποία είναι προπονητής ο Μίτσελ Γκονζάλεθ.

Ο Ισπανός προπονητής έχει ζητήσει επιτακτικά από τη διοίκηση της γαλλικής ομάδας τον Σουηδό επιθετικό, διαμηνύοντας στον ατζέντη του ότι θα επανέλθει πιο δυναμικά, με νέα προσφορά τον Γενάρη.

Ο άλλοτε προπονητής του Ολυμπιακού φέρεται να έχει χαρακτηρίσει τον Μπεργκ έναν εξαιρετικό επιθετικό, τον καλύτερο στην Ελλάδα και ότι δεν αρκείται στο σκοράρισμα, αλλά συμμετέχει και στο δημιουργικό παιχνίδι της ομάδας του.

Οι «πράσινοι» έχουν σκοπό να κρατήσουν τον Μπεργκ τουλάχιστον μέχρι το καλοκαίρι του 2016, ενώ το νέο του συμβόλαιο λήγει το 2018. Ωστόσο, μετά τον αποκλεισμό από το Europa League, τα πάντα είναι ανοικτά.

Η περίπτωση του Μπεργκ, εφόσον υπάρξει πρόταση από τους Γάλλους, θα εξαρτηθεί από την πορεία που θα έχει η ομάδα στο πρωτάθλημα. Αν ο Παναθηναϊκός βρίσκεται μέσα στο παιχνίδι της διεκδίκησης του τίτλου, θεωρείται απίθανο να συναινέσει στην παραχώρηση του κορυφαίου επιθετικού του, όποιο και αν είναι το ύψος της πρότασης.

Σε διαφορετική περίπτωση και εφόσον ο Σουηδός είναι πρόθυμος να μετακομίσει, δεν αποκλείεται να παραχωρηθεί, ώστε η ομάδα να καλύψει και την οικονομική ζημία που έχει υποστεί από τον πρόωρο ευρωπαϊκό αποκλεισμό.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα