Σειρήνες από την Πόλη για δύο Έλληνες!

Η Μπεσικτάς είναι η πιο… φορμαρισμένη σε οικονομικό και διοικητικό επίπεδο τουρκική ομάδα. Από τρίτος πόλος, πίσω από τη Γαλατά και τη Φενέρ, είναι πλέον πρωταθλήτρια, πρωτοπόρος, ευρωπαία, νεόπλουτη και… νεόδμητη, αφού απολαμβάνει τα κομφόρ ενός καινούριου και πολυτελέστατου γηπέδου.

Υπό αυτή την έννοια και από τη στιγμή που το μπάτζετ της είναι τεράστιο (για τα ελληνικά δεδομένα) και έχει την άνεση να αγοράζει πρωταθλητές Ευρώπης (Κουαρέσμα) και γενικώς ποδοσφαιριστές από το πάνω ράφι, είναι εξαιρετικά τιμητικό για το ελληνικό ποδόσφαιρο ότι εξετάζει την πιθανότητα απόκτησης δύο διεθνών μας ποδοσφαιριστών, που πρόσφατα μάλιστα μετείχαν στο πετυχημένο παιχνίδι της Εθνικής μας στο Βέλγιο.

Σύμφωνα με τα γραφόμενα των τελευταίων ημερών, ο Κώστας Φορτούνης και ο Παναγιώτης Ταχτσίδης εξετάζονται σοβαρά από τη διοίκηση της πρωταθλήτριας Τουρκίας και δεν αποκλείεται το καλοκαίρι να κινηθεί για την απόκτησή τους. Η Τορίνο για τον Ταχτσίδη λογικά θα αξιώσει περισσότερα από 2.000.000 ευρώ, ενώ ο Ολυμπιακός για τον Φορτούνη γύρω στα δέκα εκατομμύρια. Το αν οι Πολίτες τους θέλουν πραγματικά θα το μάθουμε τους επόμενους μήνες.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα