«Σειρήνες» για Τάτο από Γαλλία, Ιταλία!

Στο στόχαστρο ομάδων από τη Γαλλία και την Ιταλία φέρεται να βρίσκεται ο ποδοσφαιριστής του Ατρομήτου, Ανδρέας Τάτος, σύμφωνα με δημοσιεύματα στο εξωτερικό.

Ο 25άχρονος μέσος παρακολουθείται το τελευταίο διάστημα από σκάουτερ, οι οποίοι δρουν για λογαριασμό συλλόγων του ιταλικού και του γαλλικού πρωταθλήματος. Σύμφωνα με τις τελευταίες αναφορές, ο μέσος του περιστεριώτικου συλλόγου βρίσκεται στη λίστα των Κιέβο, Μπάρι από την Ιταλία και της Μετς από τη Γαλλία, οι οποίες δεν αποκλείεται να κινηθούν άμεσα για την απόκτησή του, ενόψει της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου.

Ο Τάτος, που έχει να παρουσιάσει ένα πλούσιο βιογραφικό, λόγω και της μεταγραφής του στον Ολυμπιακό, έχει παρουσιάσει αισθητή βελτίωση τον τελευταίο χρόνο, έχει βρει το ρυθμό του και το γεγονός αυτό φαίνεται πως έχει εκτιμηθεί από τους σκάουτερ που «σαρώνουν» τα ελληνικά γήπεδα για ευκαιρίες. Το κόστος απόκτησής του δεν είναι μεγάλο, κάτι που επίσης παίζει σημαντικό ρόλο.

Η διοίκηση του Ατρομήτου δεν θέλησε να σχολιάσει το παραμικρό, καθώς στην παρούσα φάση δεν υπάρχει κάτι το επίσημο, ώστε να πάρει σαφή θέση. Πάγια τακτική της πάντως, είναι να μην εμποδίζει τους παίκτες της και εφόσον παρουσιαστεί κάποια καλή προσφορά, θα την εξετάσει με τη σοβαρότητα που της αρμόζει.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα