Σενάρια για μεταγραφές και παραχωρήσεις!

Στα πρότυπα των μεγάλων ευρωπαϊκών ομάδων επιχειρεί να κινηθεί η ομάδα του Παναθηναϊκού, σχεδιάζοντας από τώρα το μεταγραφικό πλάνο ενόψει της εμβόλιμης περιόδου του Ιανουαρίου.

Η ποιοτική διαφορά, βέβαια, έγκειται στο μπάτζετ, το οποίο, στην περίπτωση του «τριφυλλιού» είναι εξαιρετικά χαμηλό και θα προέλθει από ένα μέρος των εσόδων που έχουν υπολογιστεί, από τη συμμετοχή της ομάδας στους ομίλους του Europa League. Όπως και να έχει, ο Νίκος Νταμπίζας έχει ξεκινήσει ήδη την αναζήτηση, παρακολουθώντας περιπτώσεις παικτών που έχει στα υπόψιν του και συζητώντας με τους μάνατζέρ τους.

Σε πρώτη φάση, το πλάνο προβλέπει την ενίσχυση του ρόστερ με έναν επιθετικό, ένα δεξί εξτρέμ (περιφερειακό επιθετικό) και ένα αμυντικό χαφ με οργανωτικές ικανότητες. Η λίστα με τους παίκτες είναι δεδομένη, αλλά τα προβλήματα είναι πολλά και εντοπίζονται καθαρά στο οικονομικό. Για το λόγο αυτό, είναι πολύ πιθανό να παραχωρηθεί και άλλος παίκτης τον Ιανουάριο. Το όνομα που ακούγεται έντονα το τελευταίο διάστημα, ως βασική υποψηφιότητα, είναι εκείνο του Νίκου Καρέλη, ο οποίος αποκόμισε ιδιαίτερα κολακευτικά σχόλια από την πρόσφατη εμφάνισή του με τη φανέλα της Εθνικής Ελπίδων της χώρας μας.

Σύμφωνα με πληροφορίες που διέρρευσαν, σκάουτερ της Ουντινέζε και της Άντερλεχτ σημείωσαν στα μπλοκάκια τους το όνομα του επιθετικού των «πράσινων» και αναμένεται να τον παρακολουθήσουν και το επόμενο διάστημα τόσο σε παιχνίδια του Παναθηναϊκού, όσο και τις Εθνικής.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα