Σενάρια για Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ!

Τον επόμενο σταθμό της καριέρας του αναζητά ο Γιώργος Σαμαράς, μετά από έξι μόλις μήνες παρουσίας στη Γουέστ Μπρόμγουιτς!

Ο διεθνής Έλληνας επιθετικός δεν κατάφερε να καθιερωθεί στην 11άδα των Άγγλων και παρότι έχει συμβόλαιο για ενάμισι χρόνο ακόμη, ενημερώθηκε από τη διοίκηση πως δεν υπολογίζεται στα πλάνα της τεχνικής ηγεσίας για τη συνέχεια της αγωνιστικής περιόδου.

Σύμφωνα με τα πρώτα σενάρια που κυκλοφόρησαν, ο Σαμαράς έχει δεχθεί κρούση από μάνατζερ για λογαριασμό τόσο του Ολυμπιακού, όσο και του ΠΑΟΚ! Οι επαφές, εφόσον επιβεβαιωθούν, βρίσκονται σε πρόωρο στάδιο, αλλά δεν αποκλείεται να υπάρξουν ραγδαίες εξελίξεις. Η πιθανότερη εκδοχή είναι να παραχωρηθεί ο παίκτης δανεικός και να οριστεί κάποια οψιόν αγοράς για το καλοκαίρι.

Από το περιβάλλον του παίκτη, πάντως, δεν αποκλείστηκε το ενδεχόμενο να επιστρέψει στη Σκωτία και στη Σέλτικ, με την οποία αγωνίστηκε για μεγάλο διάστημα και έκανε αισθητή την παρουσία του σε ευρωπαϊκό επίπεδο. Σε κάθε περίπτωση, ο νέος τεχνικός της Γουέστ Μπρόμγουιτς δεν υπολογίζει στα πλάνα του τον 29χρονο διεθνή Έλληνα επιθετικό, ο οποίος καλείται να βρει λύση το αμέσως επόμενο διάστημα.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα