Σενάρια για Ολυμπιακό και Σαμαρά

Η δήλωση του Μίτσελ Γκονζάλεθ ότι υπάρχουν συζητήσεις με Έλληνα που αγωνίζεται στο εξωτερικό, δημιούργησε τα πρώρα σενάρια, με το όνομα του Γιώργου Σαμαρά να βγαίνει στο προσκήνιο ως υποψήφιος να φορέσει τη φανέλα του Ολυμπιακού.

Ο διεθνής Έλληνας επιθετικός μένει ελεύθερος από τη Σέλτικ και σύμφωνα με αναφορά του BBC, το ενδεχόμενο να επιστρέψει στην Ελλάδα, για τα… μάτια των πρωταθλητών είναι πολύ πιθανό. Από τον Ολυμπιακό δεν θέλησαν να επιβεβαιώσουν, αλλά ούτε και να διαψεύσουν τις φήμες, με τη λογική ότι δεν είναι δυνατόν να τοποθετούνται για κάθε μεταγραφικό σενάριο που κυκλοφορεί στα ΜΜΕ όλου του κόσμου.

Δημοσιεύματα στη Σκωτία συνδέουν την ενδεχόμενη επιστροφή του Γιώργου Σαμαρά, με τα σχέδιά του να δεσμευθεί με τη γνωστή ερμηνεύτρια Ελένη Φουρέιρα, με την οποία διατηρεί δεσμό. Σε άλλο δημοσίευμα, επίσης στη Σκωτία, αναφέρεται πως οι δύο πλευρές έχουν ήδη έρθει σε επαφή και πως δεν υπάρχουν μεγάλες διαφορές.

Ο Ολυμπιακός μέσω… κύκλων, διευκρίνισε πως δεν υπάρχουν επαφές με τον διεθνή επιθετικό, αλλά απέφυγε να πάρει επίσημη θέση, γεγονός που προκαλεί αρκετά ερωτηματικά.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα