Σενάριο ανταλλαγής Κάμπελ και Ντεμπουσί!

Παρότι η μεταγραφή του Ματιέ Ντεμπουσί, από την Νιούκαστλ στην Άρσεναλ, θεωρείται δεδομένη, ένα νέο σενάριο έκανε την εμφάνισή του, περιπλέκοντας κάπως την – μέχρι πρότινος – ξεκάθαρη υπόθεση του Γάλλου μπακ!

Το σενάριο περιλαμβάνει το όνομα του Τζόελ Κάμπελ, ο οποίος, απ’ ότι φαίνεται, όσο καλές εντυπωσιακές εμφανίσεις και αν έκανε στο Μουντιάλ, με τη φανέλα της Κόστα Ρίκα, δεν κατάφερε να κερδίσει την εμπιστοσύνη του προπονητή της Άρσεναλ, Αρσέν Βενγκέρ. Σύμφωνα, λοιπόν, με τη νέα ιστορία που κυκλοφόρησε στα αγγλικά ΜΜΕ, οι «κανονιέρηδες» πρότειναν στη Νιούκαστλ αντί για χρήματα, να γίνει… τράμπα του Τζόελ Κάμπελ, με τον Ματιέ Ντεμπουσί!

Σημειωτέον, ότι ο Γάλλος διεθνής ποδοσφαιριστής, έχει ήδη… ανακοινώσει τη μεταγραφή του στην Άρσεναλ! Για να βάλουμε τα πράγματα στη θέση του, η μετακίνηση του Ντεμπουσί στην ομάδα του Λονδίνου δεν χαλάει, ότι σενάριο και να κυκλοφορήσει. Αν η Νιούκαστλ δεν δεχθεί την πρόταση ανταλλαγής, ή αν δεν θελήσει ο Κάμπελ να πάει στους «ανθρακωρύχους», τότε η Άρσεναλ θα καταβάλλει τα 10 εκατομμύρια ευρώ που έχουν συμφωνηθεί και η όλη ιστορία θα τελειώσει οριστικά.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα