Σενάριο για Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Αντσελότι!

Τα πιο απίθανα σενάρια συζητούνται στο παρασκήνιο. Εκεί, πίσω από τα φώτα της δημοσιότητας, προετοιμάζεται το μέλλον των μεγάλων ποδοσφαιρικών ομάδων…

Εκεί, αναδεικνύονται οι σκέψεις, οι δυσαρέσκειες, η πραγματικότητα ενός κόσμου που δεν αρέσκεται στις εντυπώσεις, αλλά στην ουσία. Βάσει του σεναρίου που διέρρευσε από τα σκοτεινά μονοπάτια του παρασκηνίου, η διοίκηση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν είναι ιδιαιτέρως ευχαριστημένη από τις επιδόσεις του Λουίς Φαν Γκάαλ στην τεχνική ηγεσία της ομάδας.

Το τελευταίο σενάριο που κυκλοφόρησε, είναι η πιθανότητα αντικατάστασης του Ολλανδού προπονητή με τον Κάρλο Αντσελότι! Ο Ιταλός κάθεται στον πάγκο της Ρεάλ Μαδρίτης, αλλά δεν έχει ανανεώσει το συμβόλαιό του, γεγονός που φαίνεται να ανοίγει την… όρεξη των «κόκκινων διαβόλων».

Το σενάριο δείχνει να συνδέεται με τις πιθανές εξελίξεις στη Μαδρίτη. Σύμφωνα με τους Ισπανούς, ο Κάρλο Αντσελότι εισήλθε σε καθεστώς δυσαρέσκειας από τη διοίκηση της «Βασίλισσας», μετά τον διασυρμό, με σκορ 4-0, από την Ατλέτικο Μαδρίτης του Ντιέγκο Σιμεόνε. Σε κάθε περίπτωση, οι εξελίξεις στις δύο μεγάλες ομάδες αναμένονται με εξαιρετικό ενδιαφέρον, πολύ δε περισσότερο μετά την κυκλοφορία του συγκεκριμένου σεναρίου.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα