Σενάριο για Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Πικέ!

Την επιστροφή των… άσωτων υιών της επιδιώκει η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, καθώς μετά την περίπτωση του Κριστιάνο Ρονάλντο, με τον οποίο διεξάγονται συζητήσεις στο παρασκήνιο, ακούστηκε το όνομα και του Ζεράρ Πικέ από την Μπαρτσελόνα!

Ο Πικέ ξεκίνησε την καριέρα του στην ακαδημία της Μπαρτσελόνα και σε ηλικία 17 ετών, πήρε μεταγραφή στην ακαδημία των «κόκκινων διαβόλων»! Την ίδια χρονιά προωθήθηκε στη μεγάλη ομάδα και το 2006-2007 παραχωρήθηκε δανεικός στη Σαραγόσα. Το 2008 επέστρεψε στην Μπαρτσελόνα και από τότε αγωνίζεται εκεί, ενώ, μαζί με τη σύντροφό του, τη γνωστή ερμηνεύτρια Σακίρα, έχουν βλέψεις ακόμη και για τη διοίκηση του καταλανικού συλλόγου.

Σύμφωνα με το σενάριο που κυκλοφόρησε σε Ισπανία και Αγγλία, οι «μπέμπηδες» έχουν βολιδοσκοπήσει τις προθέσεις του Ζεράρ Πικέ, προκειμένου να τον φέρουν πίσω στο Ολντ Τράφορντ. Ο Λουίς Φαν Γκάαλ θέλει να δυναμώσει την αμυντική του γραμμή και διαθέτει περίπου 150 εκατομμύρια ευρώ από το μπάτζετ που του έχει δώσει η διοίκηση, παρότι το καλοκαίρι ξόδεψε περίπου 200 εκατομμύρια για την ενίσχυσή του!

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα